Zobacz pełną wersję : Nawet o tym nie mysl
narazie po prostu wrzuce to zdjecie:
"Nawet o tym nie mysl:>"
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://www.robifoty.com/xxx/donteven.jpg)
Fajnie uchwycone, mam nadzieje, że nie pozowane , ach ten szczery uśmiech.
Tadeusz Jankowski
21.09.06, 09:54
dka,
Przemyslne ujęcie, naturalnie brzmiący portret, tetni życiem, promieniuje radością, kompozycja lekka, jak od niechcenia, oryginalna sprawa. Choć widać pewne napięcie w skręcie stóp, to jednak spontan mocno przeważa i decyduje o zdjęciu. Uznanie!!!
Pzdr, TJ
Rafał Czarny
21.09.06, 09:55
Pewnie, że pozowane.
Nie wiem co myśleć o tej focie. Z jednej strony "faka" to wyjątkowo wulgarny gest, a panienka tę fakę pokazuje mnie (bo się patrzy w obiektyw). Z drugiej stron ładny kadr, a panienka ładnie się uśmiecha, więc chyba jej intencją nie było obrażenie mnie. ;) W sumie jestem na tak, a to dlatego że fota zatrzymała mnie przy sobie na chwię i skłoniła do pewnej refleksji (choć niezbyt głębokiej :mrgreen: ).
dawaj rafal dawaj z ta reflaksja!!! o to mi chodzi, zeby ja odczytac ze zdjecia!!!
mozesz uzyc "nie zabardzo wprost" wypowiedzi :>
Sposób wykadrowania bardzo mi się podoba, ja i dziewczyna i asfalcik (taki bez dziur). Tylko niebardzo ten środkowy palec. Jakby mówiła "nie patrz się" w łagodnym znaczeniu. Ładne kolory, mała saturacja, to jest to. Fajny efekt. :D
Pozdrawiam
Jestem juz starym facetem i jakos ten wulgarny gest nie pasuje do urody modeli i psuje mi odbior zdjecia.Gdyby nie to powiedziałbym ze fotka jest b.ładnaAle moze teraz inne czasy
Tylko nie pisz ze to swiadoma prowokacja bo bedzie mi w to trudno uwierzyc
Rafał Czarny
21.09.06, 11:55
Pewnie ją zapytałeś co sądzi o odejściu Rysia z Klanu.
fakju.. wez no napisz rafal, bo serio chce wiedziec, czy to zdjecie mowi, czy tylko ja sobie to moge wyobrazic..
fakju.. wez no napisz rafal, bo serio chce wiedziec, czy to zdjecie mowi, czy tylko ja sobie to moge wyobrazic..
Rafał Czarny
21.09.06, 12:07
Chciałeś ją pewine namówić do zbliżenia moczowo-płciowego.
na zdjeciu wszystko namalowane. doslownie 'namalowane' :>
gratuluje, bronka masz u mnie w nagrode
No to chłopie..............ta fotka to udokumentowany brak zdolnosci do przekonywania :mrgreen: ale cóz w zyciu i tak bywa :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam
Chociaz w kontekscie tego co napisał Rafał do czesciowego zblizenia o ktorym on wspominał jednak doszło zostałes "olany" :mrgreen: Mam nadzieje ze sie nie pogniewałes :D
ale za to mam fajne zdjecie :oops:
I chyba o to chodziło........w fotografowaniu najwazniesze są fotki.... :D
jasne ze tak.
a pozniej bylem zbyt zajety by trzymac aparat..
Tadeusz Jankowski
21.09.06, 17:57
dka,
To było przekomarzanie, kawaler chcial całuska, a panienka pokazała "nie", co znaczyło "tak". Oglądałem w 'M jak miłość" - mama tej, no tej, co lesniczy do niej startował, tegoż chłopaka lesnego pouczała - "oj te chłopy, jak dziewczyna mówi - wynoś się, nie chcę cię znać, to oni to rozumieją dosłownie"
Pzdr, TJ
Rafał Czarny
21.09.06, 18:10
Od razu zajarzyłem o co chodzi. Ale ja mam łatwiej niż inni - mnie jak Jasiowi z dowcipu wszystko się z d... kojarzy.
ekstra fotka, kolorki bardzo ładnie sie zgrały