Zobacz pełną wersję : Menu serwisowe w E1 ?
Czy da się w E1 uruchomić menu serwisowe ? Jestem można powiedzieć nowym posiadaczem E1 mam go od paru miesięcy . Dla frumowych poprawiaczy napomknę ,że używałem opcji szukaj , i jestem świeży na forum , więc pozdrawiam wszystkich E systemowców ! :) Forum jest przepastne więc z braku czasu nie moge go przeglądnąć / do grzebać się informacji o menu serwisowum w E1 . Więc proszę o wszelkie informację ,jak je uruchomić , czy można ISO ustawić na 50 itp itp. ?
RadioErewan
14.09.06, 23:40
Czy da się w E1 uruchomić menu serwisowe ? Jestem można powiedzieć nowym posiadaczem E1 mam go od paru miesięcy . Dla frumowych poprawiaczy napomknę ,że używałem opcji szukaj , i jestem świeży na forum , więc pozdrawiam wszystkich E systemowców ! :) Forum jest przepastne więc z braku czasu nie moge go przeglądnąć / do grzebać się informacji o menu serwisowum w E1 . Więc proszę o wszelkie informację ,jak je uruchomić , czy można ISO ustawić na 50 itp itp. ?
Nie szukałeś misiek.
https://forum.olympusclub.pl/korpusy-kompendium-vf28.htm i poszukaj.
Pozdrawiam
Stanisław Rozalski
15.09.06, 07:44
Nie ma co się dziwić pytaniom o menu serwisowe E-1, mnie pomimo pomocy kolegów w odpowiednim wątku nie udało sie go uruchomić, dostępny jest zawsze tylko jeden ekran bez możliwości wejścia w ustawienia i temat odpuściłem.
Może mój typ tak ma(?!)
Nie szukałeś misiek.
https://forum.olympusclub.pl/korpusy-kompendium-vf28.htm i poszukaj.
Pozdrawiam
OK OK , misiek może czytał zbyt pobieżnie ;) dzięki za pomoc .