Zobacz pełną wersję : a kuku ;-)
moj KIT ledno podolal... mialem problem z ostrzeniem bo moj model byl troche za blisko ;) kurde ale mu z twarzy jechalo (smierdzialo)... dobrze ze zdjecia nie oddaja zapachu :mrgreen:
czy to pies ? jaka to rasa ? fajny ma nos
kurde ale mu z twarzy jechalo (smierdzialo)...
Jezeli to cos ma twarz, to w takim razie kto ma morde?
pozdrawiam,
excel
czy to pies ? jaka to rasa ? fajny ma noszobacz zalacznik
no wiec nie jest to pies ani krasula czarna :P To bawol amerykanski! po lewej moja reka i zegarek Casio, po prawej kawalek lusterka samochodu :mrgreen: Morda czy twarz nie wnikam... wiem tylko tyle ze jak mi lepetyne do samochodu wlozyl to przez 10minut smierdzialo niemilosiernie :twisted:
Jeronimo,
Morda czy twarz nie wnikam... wiem tylko tyle ze jak mi lepetyne do samochodu wlozyl to przez 10minut smierdzialo niemilosiernie
pewnie zebow zapomnial wyczyscic. A gdzie to natrafiles na tak smierdzacy egzemplarz? Przeciez Wielkopolska, to nie Ameryka (przynajmniej narazie). Musze chwalic, to moje strony. Biegaja sobie luzaczkiem po zielonych laczkach czy byles w jakims ZOO z pomyslem na FREE ale w kajdankach?
Pozdrawiam,
excel
A gdzie to natrafiles na tak smierdzacy egzemplarz? hehe na wyjazd do Ameryki to mnie jeszcze nie stac :P Bylem niedaleko na http://www.zoo-safari.com.pl/
hdr zrobiony ze smakiem, ale jakis taki kwadratowy kadr za bardzojak dla mnie ;)
to oryginalny kadr, szeroki kat w 14-45mm... ledwo co chwycilem ostrosc bo byl za bilsko ;-)
a co do HDRa to photomatix i domyslne ustawiania ;)
Rafał Czarny
11.09.06, 09:44
Zabawna fota. Szkoda, że ostrość nie zaczyna się na mokrym nosie, tylko troszkę dalej. Lubię przerysowane szerokim kątem foty. Ja bym ciutkę ocieplił zdjęcie.