PDA

Zobacz pełną wersję : rowerowo:)

nib
20.08.06, 20:21
mi sie fotki podobaja, dlatego wam pokazuje, nic nie zmieniane (poza ostroscia po zmniejszeniu)

robin102
20.08.06, 21:30
Druga fotka całkiem intrygująca , połaczenie ładnego krajobrazu z techniką komunikacyjną.

Rafał Czarny
20.08.06, 21:36
Na prawdę nic nie z niebem nie kombinowane w Psie? Zaczynam się przyzwyczajać do fot, gdzie na piewszym planie słońce gorące, a na niebie tornado. Na naszym forum Tworzy się grupa HDRowców, którzy takie sztuczki robią.

Kucze, na tej focie na pierwszym planie słońce (cień rowersa), a niebo burzowe. :roll:

nib
20.08.06, 21:47
dokładnie, zdjecie robione na wydmach w Łebie, nad jeziorem łebskim szalała burza, a z boku waliło ostre słonce. warunki pogodowe sprawiły ze wyszły znakomite kontrasy na olku c 4000:) technicznie hdr całkowicie jest mi obcy (niestety, bo bardzo podobaja mi sie co niektore fotki na forum)

nib
20.08.06, 22:00
na tych 2 fotkach mysle ze widać, ze to pogoda sprawiłą mi takiego"psikusa" a nie ps :D

Rafał Czarny
20.08.06, 22:18
Dwie ostatnie foty zdecydowanie lepsze niż foty roweru. 1000 razy chętniej przyglądam się ludziom, niż bicyklom. A jeśli już koniecznie rower, to niech człowiek na nim siedzi (najlepiej piękna kobieta odziana w morską bryzę ;) ).

dka
21.08.06, 10:03
foty rowerowe daze wiekszym sentymentem z racji swojego hobby.
a te nastepne zdjecia tez ladne. na "gora.jpg" pieknie ci sie ludzie ulozyli. gryzie mnie, ze tak ich do brzegu kadru pchasz. na obu zdjeciach.

nib
21.08.06, 14:45
dzieki dka za opinie, masz racje, troche przesadzone jest ulokowanie ludzi na kadrze