Zobacz pełną wersję : Szumiąca dziewczyna
kadr 1:1 zeby nie bylo. zapodalem sobie szumik, ale czy nie wyglada za szorstko?
a wogole takie foto? prosze o ocene.
(kliknij w obrazek)
1.
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://www.robifoty.com/xxx/girlie.jpg)
rozumiem ze dopisek w temacie "Prawie nago!!! Tylko u nas, tylko tutaj!!!" ma zachecic do ogladania tego watku... ciekawe czy na popularnosc ogladania przelozy sie tez popularnosc wypowiedzi :twisted:
a co, jeronimo, myslisz o szumiku?
Moim zdaniem przesadziłeś.
Tadeusz Jankowski
19.08.06, 12:43
dka,
Pierwsze wrażenie po otwarciu Twojego postu - bardzo sympatyczna fotka - dalekowzroczna, bezkompromisowa dziewczyna.
Kompozycja miła dla oka, choć bardzo standardowa. Dominuje jasna plama twarzy oraz światełko na włosach dające lekką dynamikę, tło rozmyte jak trzeba, nie za ciemne, dzięki czemu profil obiektu „głowa” (czapka i włosy) rysuje się spokojnie. Ponieważ wzrok dziewczyny jest skierowany w prawo, widział bym ciut więcej przestrzeni po prawej.
Być może cień na oczach trochę odbiera wyrazistość spojrzeniu, ale nie, nie, można przyjąć , ze tak to zostało pomyślane. Dziewczyna pomimo tego cienia i tak jest bardzo wyrazista.
Przyczepiam się do lekkiego przepalenia twarzy, co zwiększa nadmiernie jej krągłość, szczególnie na lewym policzku. Ziarnistość wprowadzona na fotkę trochę to ukrywa, ale co nieco pozostaje.
Niedostatki te schodzą w moich oczach na drugi plan, ponieważ ogólny wydźwięk fotki jest very impressive – fotka robi wrażenie - dźwięczy.
Pzdr, TJ
Rafał Czarny
20.08.06, 14:56
Lubię czarne foty z ziarnem, ale moim zdaniem trochę przegiołeś.
HrabiaMiod
20.08.06, 19:35
Zdecydowanie na tak - kadr b. dobry, jak najbardziejB&W pasuje, do tego to ziarnmo a i modelka b. sympatyczna:)
pozdr
Trosze za duze ziarno... ale to zalezy od calosci pokazu ktorego ma byc czescia. Ogolnie fajna fotka.
aha.. mhm.. dzieki za podpowiedzi. jak stwierdzil kisi, ze ziarno jest czescia przekazu. nie wiem byc moze przesadzilem. jednak manipulowalem po jednym stopniu i sadzilem ze tak bedzie w sam raz. chodzilo mi o "ten gazetowy styl", bo dziwczyna, ktorej foto zrobilem od razu wydawala mi sie odpowiedznia na tego typu zabieg. z tym cieniem pod daszkiem i wogole. tylko policzkow zal ;)
Faktycznie troche za mocno zaszumione, szczegolnie na twarzy to przeszkadza, bo w pozostalych czesciach zdjecia nie jest zle. Ogolnie fajne zdjecie, bardzo podoba mi sie BW. Mam tylko wrazenie, ze z powodu braku jakichkolwiek, nawet najmniejszych cieni na twarzy wyszla ona troche plasko.