Zobacz pełną wersję : olympus c-5000 upadek na podłogę
monika_chl
15.08.06, 17:28
:evil: robiłam zdjęcia aparatem olympusem c-5000 i upadł mi na podłoge :( skrzywił sie zoom optyczny (obiektyw) nie moge zamknac aparatu i nie wiem co dalej mam robic ?:( musze go oddac bo to pozyczony aparat ,prosze o szybka rade , jak rozwiazac ten problem :?:
Może rada nie jest za szybko,i zbyt treściwa,ale serwis nieunikniony. Przykro mi co się stało z aparatem. :-(
Pozdrawiam
monika_chl
23.08.06, 22:49
dzieki własnie odebrałam aparat z naprawy zoom opytczny zamkniety , ale dalej aparat nie działa , pan w serwisie w gorzowie stwierdził ze aparat nadaje sie do naprawy w serwisie poniewaz spalaiła sie jakas płytka ktorej on nie da rady zrobic bo nie ma sprzetu :twisted:
To skontaktuj się ze mną i podrzuć aparat- właśnie naprawiłem taki sam aparat po upadku i "naprawie przez blonynkę" która wcisnęła do środka obiektyw na siłę- serwis chciał za to 600+vat a mi to zajęło 3 godziny pracy i juź... da się to zrobić w domu o ile nie jest połamana elektronika...
Czarek
czarekb0@op.pl