Zobacz pełną wersję : Czy ktoś wie dlaczego w e-330 brak
Miałem w ręku e-500 kilka tygodni teraz kupiłem e-330 namówił mnie sprzedawca ale nie badzo wiem dlaczego brakuje mi funkji Auto Pop up ( automatyczne otwieranie wbudowanej lampy )
ciekawe czy to wada czy zaleta ? Pragnę dodać że jestem amatorem więc nie widzę nie widzę argumentu ze tym że tej możliwości nie ma w e-330
ehhh słuchaj: to ty masz robić zdjęcie i decydowac kiedy będzie błysk, a nie żadne auto...
a mnie wqr..... takie aparaty gdzie lampa wyskakuje kiedy jej się podoba. biorę takie coś do ręki i nigdy nie wiem jak mam lampę nakłonić do pracy.
kupując lustro wiesz chyba kiedy powinieneś doświetlić a kiedy nic to nie da albo jest niewskazane?
p.s. no to mamy już dwie osoby z E-330 na pokładzie... gratulacje!
gb powinienes sie cieszyc ze jej nie ma. Bo sa aparaty w ktorych ona zaraz po wlaczeniu powoduje otwarcie lampy i za kazdym razem user musi ja zamykac :)
Przynajmniej bedziesz swiadomy ze chcesz jej uzyc TY a nie APARAT.
Dzięki koledzy przekonaliście mnie :D
W e-500 jest auto wyskakująca lampa... wyłączyłem w pierwszej kolejności... teraz jest ok ;-)
a w ogóle to ktoś prócz Radka ma ten wynalazek ??? przyznawać mi sie tu szybko ???
robin:
dog_master i gb (nikt poza Nimi jeszcze sie nie przyznal).