PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie serwis w okolicach Sosnowca??

Devil
4.07.06, 16:41
Może wiecie gdzie w okolicy Sosnowca jest serwis Olympusa.Córce aparat wpadł do piachu nie można zchować obiektywu, a w tej chwili aparat nie działa. Chciałbym przed naprawą poznać jej koszt. Z góry dziękuje za pomoc.

HrabiaMiod
5.07.06, 18:40
Nie wiem - na stronie Olka jest może jakaś lista serwisów, ew. napisz do działu pomocy technicznej. Poza tym jest możliwość wysłania do serwisu Olka - oni robią wycenę i pytaja czy się zgadzasz, a przecież i tak musisz to naprawić.. Ew. w Krakowie na ul... którac z przecznic Piłsudskiego jest pewien Pan, który naprawia aparaty i jest po prostu niesamowity, ew. moge dac Ci namiary na gościa z Katowic który naprawia Olki.

Pozdr

Tuudi
5.07.06, 19:11
ew. moge dac Ci namiary na gościa z Katowic który naprawia Olki.

Ja byłbym bardzo wdzieczny za taka informację :) Mój olek juz też ledwo co zipie...

Jack
5.07.06, 23:09
Nie wiem - na stronie Olka jest może jakaś lista serwisów, ew. napisz do działu pomocy technicznej. Poza tym jest możliwość wysłania do serwisu Olka - oni robią wycenę i pytaja czy się zgadzasz, a przecież i tak musisz to naprawić.. Ew. w Krakowie na ul... którac z przecznic Piłsudskiego jest pewien Pan, który naprawia aparaty i jest po prostu niesamowity, ew. moge dac Ci namiary na gościa z Katowic który naprawia Olki. PozdrNie ma. Z serwisów pogwarancyjnych, które używają oryginalnych części zamiennych (tzn. kupionych w Olympus Europa), to, o ile dobrze pamiętam, są: O.K.! Serwis w Gdańsku, CSI Foto i Video w Warszawie, oraz Foto-Tronik. "Niesamowity pan" może być niesamowity w obie strony :mrgreen: (nie znam gościa, może to jest faktycznie utalentowany facet, ale cyfraki to nie są te same wspaniałe, mechaniczne analogi, które naprawił każdy zdolny zegarmistrz). Cena naprawy w serwisie Olympus Polska jest zryczałtowana, ale jeżeli faktycznie wchodzi w grę tylko czyszczenie z piasku - spróbuj z nimi ponegocjować.
Jack

Devil
20.07.06, 23:03
Dzięki za pomoc znalazłem fachowca w Sosnowcu.W razie potrzeby służe pomocą.Koszt naprawy z wymianą matrycy wyniósł mnie 180 Pln.

ziemia01
21.07.06, 10:39
Czy na Dęblińskiej czy gdzieś indziej? Jeśli gdzieś indziej to proszę o namiar :)

Devil
21.07.06, 13:07
Czy na Dęblińskiej czy gdzieś indziej? Jeśli gdzieś indziej to proszę o namiar :)

Tak właśnie na Dęblińskiej :D