Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czersk

Smerf Maruda
3.07.06, 19:22
Osiem zdjęć z rowerowej wycieczki do Czerska koło Góry Kalwarii.

http://grabun.com/zdjecia/2006/07/czersk/

RadioErewan
3.07.06, 19:26
Osiem zdjęć z rowerowej wycieczki do Czerska koło Góry Kalwarii.

http://grabun.com/zdjecia/2006/07/czersk/
Dlaczego nie wkleisz na forum? Przynajmniej sztuczki? Bardzo najs foto krajobrazowe. W 2 i 4 c o prawda nie podoba mi się cień, ale reszta, cymesik :-).

Pozdrawiam

Smerf Maruda
3.07.06, 19:34
Dlaczego nie wkleisz na forum? Przynajmniej sztuczki? Bardzo najs foto krajobrazowe. W 2 i 4 c o prawda nie podoba mi się cień, ale reszta, cymesik :-).Pozdrawiam

Wklejać nigdy nie próbowałem, może się uda. :-)

Za miłe słowa dziękuję. Co do cieni -- to i tak wyciągane z dwóch RAWów, a czwórka to nawet specjalnie przyciemniana, żeby wzrok poprzez cienie prowadzony był wprost do zamku, ach, ach. :-)

kasprzyk
3.07.06, 22:19
Witam

Bardzo przyjemne zdjęcia, miło się ogląda. Kilka wydaje się troszeczkę za ciemnych - ale ogólnie świetnie!

Pzdr

robin102
4.07.06, 07:55
ładne fotki , a opisy jescze lepsze , Oooo i kolegę o kiju ujżałem. Szkoda ,że zameczek tak leciiii , można go chyba szopem odprostować.

dka
4.07.06, 08:39
fucktycznie, ze troche sie zagubilo w ciemnosci. ale kazde zdjecie bardzo przyjemne.
lubie cie igrabun za te twoje szczere podpisy. sa super. czasem pladruje ta twoja galerie. tak powinny wlasnie wygladac galerie

Smerf Maruda
4.07.06, 18:26
Dziękuję za komentarze.

Hołduję przeświadczeniu, że samo zdjęcie bardzo rzadko się broni; opis, wpisanie zdjęcia w kontekst, nadaje mu -- zdjęciu -- dodatkowego znaczenia. Przez to nawet mniej udane zdjęcie może opowiedzieć jakąś historię i wydać się pokątnemu obserwatorowi mniej banalne. A jak przy okazji opisy będą zabawne? To, co to szkodzi? :-)

Dziękuję raz jeszcze.

maryo
4.07.06, 20:20
na tej stronie lepiej to zdjecie wygląda
http://myfourthirds.com/document.php?id=25904

excel
4.07.06, 22:02
A jak przy okazji opisy będą zabawne? .
Oszczedze Tobie zabawnych opisow i jedynie dodam, ze dobrze, ze tam byles i do tego w najlepszej porze dnia, poniewaz pokazales miejsce to w calej krasie, technicznie tez.

Pozdrawiam,
excel

Smerf Maruda
4.07.06, 23:54
A jak przy okazji opisy będą zabawne? .
Oszczedze Tobie zabawnych opisow i jedynie dodam, ze dobrze, ze tam byles i do tego w najlepszej porze dnia, poniewaz pokazales miejsce to w calej krasie, technicznie tez.

No, excel, bardzo mi miło przeczytać tak pochlebny komentarz z Twojej strony. Dziękuję.

maryo: zdjęcie wygląda lepiej, bo jest obrazek ma większe wymiary; jak sądzę, to w tym przypadku głównie przesądza o odbiorze.

RasteR
7.07.06, 20:12
no no...

bardzo lubię rowerowo wypaść sobie do Czerska... byłem nawet 3 razy... miałem 3 razy aparat ze sobą... Ale nigdy takich kadrów nie wypatrzyłem.

Bardzo ładne.

Chyba tam się wybiorę bo mi na ambicję nadepnąłeś ;)

Smerf Maruda
8.07.06, 07:48
Dziękuję za komentarze.

bardzo lubię rowerowo wypaść sobie do Czerska... byłem nawet 3 razy... miałem 3 razy aparat ze sobą... Ale nigdy takich kadrów nie wypatrzyłem.

Patrzeć trzeba :-)))

Żartuję -- przede wszystkim nie spieszyć się. Jeśli w jakimś miejscu jestem na dłużej, to na pierwszy spacer nie biorę aparatu, po to właśnie, żeby okolicę poznać i się do niej przyzwyczaić. I powoli wszystko, fotografia to nie wyścigi (z wycieczkami rowerowymi jest taki problem, że często zdjęcia w pośpiechu robię, bo to albo reszta grupy czeka, albo jeszcze kawał do przejechania, albo coś tam). A zdjęcia bez pośpiechu trzeba robić, taka jest prawda.