PDA

Zobacz pełną wersję : Zwrot mail rabate za obiektyw 14-54

merchel
25.06.06, 21:49
Witam
Kolega w USA zakupił dla mnie obiektyw 14-54. Aby dostać zwrot mail rabate trzeba wyciąć jakiś kod. O który kod dokładnie chodzi. Czy może o kod kreskowy z karty gwarancyjnej , czy kod kreskowy z boku podełka, czy może oderwać naklejkę z kodem przyklejoną tuż nad wyciętym okienkim na wierzchniej stronie pudełka ?
proszę o podpowiedź bo czsu nie zostało już wiele, a przesyłka pocztowa do USA też nie jest szybka .

Pozdrawiam
Merchel

Bluesking
25.06.06, 22:11
jezeli chodzi o sam obiektyw to musisz wyciac kod kreskowy z opakowania, ja tez wlasnie kupilem sobie e-500 tutaj i czekam na mail-in-rebate z ta roznica ze ja tu mieszkam:), jezeli jest to aparat plus obiektyw to musisz dozucic jeszcze numer seryjny obiektywu ktory znajduje sie w opakowaniu.

Bluesking
25.06.06, 22:14
a najlepiej jak by twoj koleg ci powiedzial co masz wyciac, bo przeciez na formulazu mail-in-rebate ma wyszczegolnione dokladnie co nalezy dolaczyc do niego

Coral
26.06.06, 03:44
..chodzi o kod kreskowy ktory musisz wyciac z opakowania (uszkadzajac je tym samym)..

maryo
27.06.06, 15:53
o co chodzi z tym mail rabate, jesli moge zapytac?

Bluesking
28.06.06, 05:13
jest to forma przeceny danego produktu z reguly + , - 10% ceny z tym ze na ten zwrot trzeba czekac od 3-6 miesiecy