Zobacz pełną wersję : Zdjęcie początkującego
Witam
jak na razie walczę z aparatem ;-)
Portret (http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=930018)
Uwagi mile widziane.
Pozdrawiam
Niezłe wg mnie. Trochę zbyt jasne ale ma w sobie coś. To nie moja tematyka ale warte zabrania głosu :)
to walczymy razem , bo ja też jeszcze go nie pokonałem
Niezłe wg mnie. Trochę zbyt jasne ale ma w sobie coś. To nie moja tematyka ale warte zabrania głosu :)
Witam
nasycenie dobralem specjalnie takie delikatne. Ten efekt jest akurat zamierzony.
Pozdrawiam
podoba mi się to zdjęcie, wyraz twarzy dziecka.. ale mimo wszystko jak dla mie powinno byc troszkę bardziej nasycone.. dzieci są żywe, tryskające witalnością, a dla mnie te barwy sa jakieś "od umarlaków".. ;)
podoba mi się to zdjęcie, wyraz twarzy dziecka.. ale mimo wszystko jak dla mie powinno byc troszkę bardziej nasycone.. dzieci są żywe, tryskające witalnością, a dla mnie te barwy sa jakieś "od umarlaków".. ;)
:D
eee.. roznie mozna dzieciaka pokazac. przekolorowane cukierkowate fotki moga i znudzic. musisz nadrobic i pokazac tez ta pocieszke w kolorkach i w usmiechnieta buzia aby bylo widac, ze dobry model wszystko potrafi:)
to zdjecia sprawia wrazenie zrobionego w studiu. a rzeczywiscie, gdzie?
eee.. roznie mozna dzieciaka pokazac. przekolorowane cukierkowate fotki moga i znudzic. musisz nadrobic i pokazac tez ta pocieszke w kolorkach i w usmiechnieta buzia aby bylo widac, ze dobry model wszystko potrafi:)
to zdjecia sprawia wrazenie zrobionego w studiu. a rzeczywiscie, gdzie?
Wedle życzenia zdjęcie kolorowe w załączniku.
A co do zdjęcia omawianego to wykonane było w domu na tle jasnej ściany obiektywem