PDA

Zobacz pełną wersję : Zdjęcie początkującego

herman
12.06.06, 10:20
Witam
jak na razie walczę z aparatem ;-)

Portret (http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=930018)

Uwagi mile widziane.
Pozdrawiam

Yello_35
12.06.06, 11:35
Niezłe wg mnie. Trochę zbyt jasne ale ma w sobie coś. To nie moja tematyka ale warte zabrania głosu :)

robin102
12.06.06, 11:39
to walczymy razem , bo ja też jeszcze go nie pokonałem

herman
12.06.06, 11:48
Niezłe wg mnie. Trochę zbyt jasne ale ma w sobie coś. To nie moja tematyka ale warte zabrania głosu :)

Witam
nasycenie dobralem specjalnie takie delikatne. Ten efekt jest akurat zamierzony.
Pozdrawiam

gosiek
12.06.06, 12:01
podoba mi się to zdjęcie, wyraz twarzy dziecka.. ale mimo wszystko jak dla mie powinno byc troszkę bardziej nasycone.. dzieci są żywe, tryskające witalnością, a dla mnie te barwy sa jakieś "od umarlaków".. ;)

herman
12.06.06, 12:03
podoba mi się to zdjęcie, wyraz twarzy dziecka.. ale mimo wszystko jak dla mie powinno byc troszkę bardziej nasycone.. dzieci są żywe, tryskające witalnością, a dla mnie te barwy sa jakieś "od umarlaków".. ;)
:D

dka
12.06.06, 12:08
eee.. roznie mozna dzieciaka pokazac. przekolorowane cukierkowate fotki moga i znudzic. musisz nadrobic i pokazac tez ta pocieszke w kolorkach i w usmiechnieta buzia aby bylo widac, ze dobry model wszystko potrafi:)
to zdjecia sprawia wrazenie zrobionego w studiu. a rzeczywiscie, gdzie?

herman
12.06.06, 12:22
eee.. roznie mozna dzieciaka pokazac. przekolorowane cukierkowate fotki moga i znudzic. musisz nadrobic i pokazac tez ta pocieszke w kolorkach i w usmiechnieta buzia aby bylo widac, ze dobry model wszystko potrafi:)
to zdjecia sprawia wrazenie zrobionego w studiu. a rzeczywiscie, gdzie?

Wedle życzenia zdjęcie kolorowe w załączniku.
A co do zdjęcia omawianego to wykonane było w domu na tle jasnej ściany obiektywem