Zobacz pełną wersję : Dolomity (Włochy) marzec 2006
Heja ho :)
Niedawno wróciłem z Dolomitów i tradycją już są prezentacje, zatem zachęcam : http://www.dolomity.kondi.pl
- zassać, ustawić rozdz. na 1024x768, włączyć dżwięk, rozpakować plik i odpalić, miłego oglądania...
Region : Val di Sole, Folgarida, Marileva, Madonna
aha, fotki po mocnej kompresji, pozdrowienia.
nie możesz tego zostawić bez pakowania... wygodniej się przegląda, A tak sciąganie całości będzie dla wielu odstraszające.
Ściąganie byłoby OK gdyby trochę podkręcić prędkość z jaką może pracować nasz serwer. Mnie ciągnie jakieś 300KB a to trochę wolnawo...
Witaj Kondi.
Zdjęcia świetne, widac ze pogoda dopisywala (przynajmniej w okresie kiedy byly robione fotki), piekne widoki. Jedyne co mi sie nie podoba to muzyka - nie gustuje w tych gatunkach :roll: no i troche dlugie przez co dla niektorych moze stac sie nieco monotonne.
Pozdrawiam
Ogólnie robiłem to pod kontem chłopaków z mojego klubu snowboardowego, chciałem im w jak najlepszy sposób nakreślić, jakie ich warunki czekają, wybierając się w Dolomity, ale pomyślałem iż na tym forum są ludzie nie tylko z foto-pasją, zatem jeśli są tu narciarze/snowboardziści...:) do zobaczenia na włoskich stokach 06/07 ale wcześniej się tu pokaże z fotami z Balearów.
Ostatnio mało focę, chciałem się tylko coponiektórym z starej ? gwardi forum przypomnieć, że żyje ;)
Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Ściąganie byłoby OK gdyby trochę podkręcić prędkość z jaką może pracować nasz serwer. Mnie ciągnie jakieś 300KB a to trochę wolnawo...
Witam
300KB wolnawo??? to jakieś 3 minuty ;) dla takiego pliku to moment, u mnie ciągło w 9 minut. (około 95KB.)
Te zdjęcia na prawdę robiłeś c-4000?
Muzyka mi odpowiada - ale jak się zmieniła na szybszą myślałem, że będziesz gdzieś w akcji :)
Widoki cudne, bez żadnych filtrów?
Pzdr
Te zdjęcia na prawdę robiłeś c-4000?
Tak, wszystko P, zero manuala (brak czasu na ustawienia, byla tylko jazda, 6 dni i 212 kilometrow-codzienne skrupulatne zliczanie z mapek) aha, bardzo mocna kompresja poszla, i zrobilo sie z 150MB tylko 50MB.
Muzyka mi odpowiada - ale jak się zmieniła na szybszą myślałem, że będziesz gdzieś w akcji :)
Chcialbym, ale nie bylo komu oddac aparatu oddac, w pkt widokowych zawsze ktos stal i moglem poprosic o pstryka ;)
Widoki cudne, bez żadnych filtrów?
Zwykla UVka,
bardzo ładna prezentacja :)
Jakim programem zrobiłes?
Pzdr.
:-)
Fotki również tradycyjnie prezentuje na stronie podróżniczej : www.valdisole.kondi.pl (link bezpośredni).
Prezentację, w PicToExe.
Pozdrowienia,