Zobacz pełną wersję : Srebny E-500 ;-)
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2006/03/B000EBA03M01_SCLZZZZZZZ_V56901046_-1.jpg
źródło (http://images.amazon.com/images/P/B000EBA03M.01._SCLZZZZZZZ_V56901046_.jpg)
śliczny chłopczyk. a sreberko nie wyciera sie?
fajny metaliczny a nie plastikowy :wink:
no tak moze i metaliczny ale obiektywów nie ma pod kolor srebrny... :roll: Nikon to ma... :mrgreen:
O KURDE , czy to aby prawda ???
Mnie sie bardzo , ale to bardzo, nie podoba ;[
jak dla mnie też koszmarek :(
nie lubię srebrnych aparatów (choć na zdjęcia to wpływu nie ma :twisted: )
nie lubię srebrnych aparatów (choć na zdjęcia to wpływu nie ma
jak to Raster nie ma wpływu na zdjecia kolor obudowy :?: W Olympusie :?: Oczywiscie ze ma i to b. duzy.
Juz tłumacze:
Wersja srebrna przeznaczona jest na lato i gorace klimaty. Dlaczego? Odbija wiecej ciepła a to oznacza, że matryca się mniej grzeje, a jak się mniej grzeje to mniej szumi, a jak jest mniej szumu to ładniejsze zdjecie w wysokim ISO. :mrgreen:
Canon ma Trabanta (300d) to trzeba bedzie Olka jakos nazwac :P
blady
czyli to takie dodatkowe NR :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
wartbur...
robur...
ogór...
:twisted:
EDIT:
srebrzanka...
hmmm... bez polotu... hmmmm.... nie wiem... może coś wymyślę jeszcze...
wstyd... dziewczyna copywriter a ja **** wołowa, która nie potrafi wymyślić nazwy... echhhh...
EDIT2
sreber..?
czyli to takie dodatkowe NR
yes, jak nie kijem to młotkiem albo, jak nie nowa matrycą to nową obudową :lol:
Olympus kiedyś robił bardzo fajne aparaciki w kolorze miodowo złotym
naprzykład legendarny c-2100 uz
ehh te wymagania japońców...
wyobrazcie sobie srebne E-1 :lol:
srebrny kolor to podobno dla tych lepszych użytkowników , dla koneserów, poza tym pozwala obiżyć koszty produkcji bo można zastosowac gorszej jakości plastiki i gorzej zrobione formy , psssst i lakier wszystko pokrywa , a że po roku złazi to już inna bajka .
A moim zdaniem , to niech się wezmą s.......... za ten gumopopierodłażący grip w ejedynce i innych tego typu, bo to przede wszystkim nie przystoi tej firmie, a dopiero potem niech sobie wymyślają obudowy , nawet w kwiatki, z ukrytymi nasionami , żeby obudowa zakwitła w piękny , dorodny słonecznik( za informacją o obudowach telefonów kom.).
... a że po roku złazi to już inna bajka .
-no właśnie to jest problem, że złazi... -niechby fani błyskotek mieli też coś dla siebie [choć wg mnie to ohyda:)] tylko żeby to porządne było. Może zamiast srebrnego lakieru srebrny plastik rozwiązywałby sprawę... :)
[pozdr] :)
fajnie to to wyglada, ale ... juz mialem lakierowany aparat...
i po 3 latach wygladal fatalnie, no chyba ze ktos fotografuje tylko na urodzinach i imieninach