Zobacz pełną wersję : Reklama E-system
Zapodaliscie mi wiadomośc ,że w e-cyfrowe można kupić jeszcze E1 z 14-54. ( chyba Rafał wygrzebał) noc nie przespana . Rano dzwonię , maile pisze a tu ****. Aparatów nie ma . Robią sobie jaja nie mają już , albo mają 1 sztukę wiedzą ,ze wiesci w sieci szybko się rozchodza i tak mają wiele wejśc na swoją stronkę , a nóż widelec klient coś przy okazji kupi. W innym sklepie cena też atrakcyjna 3100 zł no to morda mi sie śmieje. Dzwonie a tu trzeba dołożyć vacik. Wkurzająca sprawa. Naganiają sobie klientelę , co za czasy.!!!!
Luknij tu a wszystkiego się dowiesz http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?&idt=8951&name=Olympus_E-1_KIT
WUJEK MARO
21.03.06, 00:38
Irupo, a czego mamy się dowiedzieć z tej strony? Bo jakby nie rozumiem...
Na forum w wielu miejscach pojawiają się głosy, ze oferta przedstawiana na stronach www sklepów internetowych często jest nieaktualna. Czy ten link jakoś odnosi się do tej sprawy?
Pozdrawiam
WUJEK MORO dowiesz się na tej stronie o aktualnej cenie za E-1 , która wynosi 3499.00 PLN z VAT , wiec gdybyś tam luknął to byś taki zdziwionych pytań nie zadawał , jest 100 % pewniak .
WUJEK MARO sory za przekręcenie niku
WUJEK MARO
21.03.06, 14:02
Zdążyłem "luknąć". Cena niezwykle atrakcyjna.
3,5 koła to niezybyt atrakcyjna cena jak dla mnie
dzieki za linka