PDA

Zobacz pełną wersję : Kłopot z E-500!!??

HP
13.03.06, 14:07
Witam
Mam pytanie może ktoś spotkał się z takim problemem i zna odpowiedz. Posiadam od paru tygodni E-500 :) Na samym początku zdjęcia były idealne. Bardzo duża głębia ostrość itd. Powiem, że rewelacja !!! Od paru dni mam kłopot zdjęcia wychodzą zamglone... Straciły jaskrawość i cały blask :( Sprawdziłem chyba już wszystkie ustawienia i niestety nic się nie zmienia... Powróciłem do ustawień fabrycznych i też bez rezultatu dalej zdjęcia są mdłe i bez duszy... Proszę może ktoś miał podobne problemy i coś podpowie. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

aranek
13.03.06, 14:14
opisz bardziej szczegółowo swój problem - na jakim programie wykonujesz zdjęcia, z lampż czy bez, jakich ogniskowych używasz, a najlepiej to pokaż przykładowe zdjęcia - przed i po

andytown
13.03.06, 14:45
a obiektyw ci czasem nie zaparował,, lub się zabrudził i wymaga czyszczenia?

jamek
13.03.06, 15:51
HP, faktycznie coś więcej musisz napisać, bo z tego co podałeś, to równie dobrze można Ci poradzić, żebyś robił zdjęcie w dni słoneczne, a nie pochmurne... ;)
Pozdrawiam

spa ce
13.03.06, 15:59
Witam
Mam pytanie może ktoś spotkał się z takim problemem i zna odpowiedz. Posiadam od paru tygodni E-500 :) Na samym początku zdjęcia były idealne. Bardzo duża głębia ostrość itd. Powiem, że rewelacja !!! Od paru dni mam kłopot zdjęcia wychodzą zamglone... Straciły jaskrawość i cały blask :( Sprawdziłem chyba już wszystkie ustawienia i niestety nic się nie zmienia... Powróciłem do ustawień fabrycznych i też bez rezultatu dalej zdjęcia są mdłe i bez duszy... Proszę może ktoś miał podobne problemy i coś podpowie. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

a przelacznik MF/AF