Zobacz pełną wersję : Kabelek E-500?
Witam,proszę o pomoc,gdzie moge kupic kabelek do E-500 :?:
A co chcesz łaczyć tym kabelkiem ???
kabelkiem chce połaczyć aparacik z kompem ,np, po to aby zaktualizować soft :)
Znaczy sie usbowy?
Nie wiem czy nie mam gdzies w chacie takiego wolnego kabla od mp3 plejera...
Tak usb,sprawzałem kilka ale żademn nie pasuje,e- 500 ma specyficzny kabel inny niż wszystkie Olympusy,na allegro jest pełno,ale takiego nie mają
Rafał Czarny
7.03.06, 18:05
Kabelek jest w zestawie. Kupiłeś E500 z wędki?
Może to tak zwany egzemplarz demo ????? ciekawe czy od E300 by podszedl bo mam jeden w zapasie.
ha ha nie z wędki,z ekspozycji po wystawowej,niestety nie miał kabelka,ale nie o to chodzi,pytam czy ktos wie gdzie mozna kupić taki kabelek?
ha ha nie z wędki,z ekspozycji po wystawowej,
Na ekspozycje wystawowa wyjmuja z pudelka a w pudelku jest kabel. Nawet jesli go zgubili to powinni Ci go sprowadzic. Idz do sklepu , w ktorym kupiles i sie upomnij.
aparat jest z ekspozycji powystawowej,przywieziony z Holandi,był bez pudełka i kabelka,ale nie oto chodzi,kupiłem go takiego i niestety kabla nie było.
Czyli z tego co widze nikt mi nie pomoże,trudno :cry:
większość dużych OLKÓW (E-10, E-20, E-1, E-300 i np. 5060, 8080) ma klasyczne złącze USB Mini-B.
nowe konstrukcje: E-500, E-330 mają jakieś kosmiczne złącze all-in-one. może kabelki od E-330 będą takie same?
jeśli obecnie nie ma, to na pewno na allegro się pojawią odpowiednie przewody. to tylko kwestia czasu...
tymczasem, spróbuj zaatakować tutaj - powinni coś wykombinować: http://www.e-csi.pl/
Rafał Czarny
8.03.06, 09:03
Zadzwoń do Olympusa i tam się dowiesz, jak to zdobyć.
Zobacz czy to nie taki kabel jakiego potrzebujesz
http://www.allegro.pl/item90042799_nowosc_kabel_usb_b_mini_typ_olympus_f vat_od_ss.html
Dzięki za odpowiedzi podzwonie i popytam,a jak nie to poczekam az się pojawia
pozdrowienia
marthe
Witam, kabelek o którym mowa nosi symbol CB-USB 5 kwota do zapłaty brutto
to ok. 99 zł, zamówić go mozna w :
CSI Foto i Video
ul. Żytnia 15
01-014 Warszawa
tel. (22) 862 41 38 lub 39
... dzieki serdeczne mamery
... juz stracilem nadzieje, ze mozna go w ogole dokupic
... pozdrawiam serdecznie