Zobacz pełną wersję : E 300 - jest juz nowa cana .
Jest do kupienia za 1999 zl . Na dzis najnizsza cana na rynku. Czy warto juz teraz ? Interesuje mnie ten model ,ale moge czekac do konca czerwca.Czy cos mi da czekanie ? czy moze spasc o kolejne 300 zl ? Nie znam rynku fotograficznego ,Czy aparat bedzie do kupienia za np. 3, 4 miesiace ,czy moze zniknac z polek ? zostac wyparty przsez 330 i 500 tke ? i moze ich nastepcow ? Prosze o sugestie /porade .
Jeśli zależy ci na niskiej cenie to kupuj E-300. Alternatywą dla niego może być E-330, ale cena będzie co najmniej o 1000zł wyższa.
NIŻEJ już chyba nie spadnie to ostatni moment na zakup, zniknie ze sklepów, powiedz gdzie za tyle go znalazłeś?
No wlasnie . Dziekuje za odpoiwedz Szanowni Koledzy. Do konca jednak nie mam przekonania, moze jeszcze poczekam ,moze bedzie tanszy skoro ceny spadaja.....ale juz "slysze" od 3 osoby (adam12)
ze ow E 300 "moze" - (bo nie musi ) ,zniknac ze sklepow. Poruszam ponownie aspekt obecnosci E 300 na rynku bo z zakupem moge troche poczekc. Nie sadze zeby nagle zniknal z conajmniej 7 sklepow internetowych ktore maja go w swojej ofercie. Czy faktycznie moze zostac ot tak wycofany ze sprzedazy ? i dlaczego ? Prosze o krociutkie wyjasnienie.
Moj kolega pracuje w Vobisie i powiedzial mi 2 tygodnie temu ze ruszaja od 1 marca z taka oferta cenowa na E 300. Szukalem jakiegos "prosciucha " olympusa lub panasonica do 1500 zl z conajmniej 10 zoomem ,ale znajomy przekonal ze lepiej dolozyc pare stowek (w kontekscie nadchodzacej promocji ) i zaczac sie rozwijac :) Poczekalem do 1 marca i faktycznie : http://vobis.pl/
NIE WIDZE TAM ŻADNEJ REWELACJI CENOWEJ PRZYNAJMNIE JEŚLI CHODZI O E300 CENA 2999 CZYLI NORMALNA JAK WSZĘDZIE
NIE WIDZE TAM ŻADNEJ REWELACJI CENOWEJ PRZYNAJMNIE JEŚLI CHODZI O E300 CENA 2999 CZYLI NORMALNA JAK WSZĘDZIE
Nie powiedzialbym ze "jak wszedzie".
http://agito.pl/product/10441
Poza tym dlaczego ciagle sie drzesz?
Napewno cena na gazetce reklamowej Vobisu to 1999 zl a na stronie jest jak byk E 300 1999 ,ale w gazetce dopisane ze ilosc sztuk ograniczona, i ze to specjalna promo. :( no i faktycznie,poza tym juz w 2 sklepach internetowych jest po 2049 zl. Uparcie sadze ze cena bedzie spadac. :wink: *adam12* zadzwon do Vobisu jak nie wierzysz. Ja wczoraj bylem w sklepie i juz nie mieli ,przyszly tylko 2 sztuki i odrazu wyszly :? . Kazali pytac w sobote.
spoko już wszystko jasne patrzyłem na styronie internetowej a tam nic nie ma o nowej cenie, krcze tylko szkoda że tak mało ich mają - trzeba się spieszyć, jak będe brał to część sumy na raty i szukam po sklepach aby dogodne raty były, ale na mnie naskoczyliście :roll:
Będzie jak z E-1. Niby jest dostępny we wszystkich sklepach internetowych w super cenie, a nie da się zrealizować. Wyprzedają zapasy, bo jest już nie produkowany. Cena może jeszcze trochę spadnie a może nie? Loteria. Ja przez taką loterię nie załapałem się na E-1. Zabrakło 1 dnia. Gdybym zamówił dzień wcześniej wziąłbym ostatnią sztukę...
no wiec wlasnie. I co w takim przypadlku....? Moze mozna zamowic w vobisie ? zeby sprowadzili ? Nie podejrzewam natomiast zeby zniknal tak szybko ze sklepow internetowych w ktorych tez predzej czy pozniej pojawi sie raczej ponizej 2000 - na moje "widzi mi sie" oczywiscie.
adam12 - mi sie tez czasami zdaza czegos szukac w pospiechu /po lepkach i nie znajduje :) Wczoraj w vobisie chcialem z podniecenia kupic E500 za 1999 ,taki zaslepiony bylem :D sprzedawca dziwnym spojrzeniem sprowadzil mnie na ziemie...
Problem w tym, że sklepy internetowe nie mają tego sprzętu na stanie a jedynie maja info z hurtowni/dystrybutora i w rezultacie może być tak, że wszystkie sprzedają ten sam egzemplarz... Tak jak było z E-1.
Wczoraj gadalem ze znajomym z Vobisu, i może być tak jak mowi Joki, bo ten model będzie rozsylany z centrali. Na sam Lublin jest przydzielone raptem kilka sztuk. Może go nawet nie być na polce w sklepie. Z tego co wiem zostaly sprzedane 2 sztuki .odrazu 1 marca.A jeszcze ich nie ma w sklepie. Sam wczoraj zostawilem zaliczke,może będzie do odbioru na srode, może.....