Zobacz pełną wersję : Port we Władysławowie zimą
Zapraszam do małej galerii http://www.4pr.pl/~piotr/Wladyslawowo/
Tadeusz Jankowski
12.02.06, 17:17
P,
Fotki bardzo mi się podobaja. Szczególnie ostatnia z tymi sieciami na pierwszym planie. Widoczne jest przy każdym obrazie Twoje podejście Twoja koncepcja, krązenie wokól scen, aby uzyskać jak najlepszą kompozycję. Mimo, że slonce nie bardzo dopisywało i chmurki też nie bardzo, to wyciągnąłeś bardzo dużo z tematu. Najbardziej mi się na Twoich fotkach podoba kompozycja - umiejetne, estetycznie atrakcyjne zagospodarowanie kadru oraz jednoczesne dokonanie takiego wyboru ujęć (których teoretycznie w takim miejscu jak port, są milony), aby pokazać klimat tego miejsca i pory roku.
Pzdr. TJ
Tadeusz Jankowski
12.02.06, 17:49
Jeszcze dodam, że "Władysławowo zimą" na Twojej galerii też mi sie podoba. Bardzo urosłeś w moich oczach, gdy zobaczyłem te trawki osnieżone z mnóstwem światła oraz kompozycję w tak banalnym temacie, jak spacer z dziećmi na molo portowym. Nie podejrzewałem, że można z tak oklepanego tematu coś takiego, jak Twoja fotka "wyciągnąć". Wszystkie foty potwierdzają i krzyczą - nauczmy sie patrzeć!
Pzdr, TJ
Not Found
The requested URL /~piotr/Wladyslawowo/photos\photo_4.html was not found on this server.
Apache/1.3.26 Server at www.4pr.pl Port 80
Jak na mój gust strona druga wiele bardziej nastrojowa niż pierwsza. Pierwsza jakoś tak mnie nie zaspokoiła artystycznie ;) Druga to i owszem.
Dziękuję wszystkim :D
excel te czarne chorągiewki przymocowane są do bojek więc wyobrażam sobie, że służą jako "markery" na morzu.
Draxan nie wiem dlaczego u Ciebie link do czwartej fotki pokazuje się z windowsowym a nie unixowym slashem. Mogę jedynie zalecić manualną ingerencję w adres.
Bardzo fajne są te szerokie ujęcia portu. To panorama czy efekt kadrowania?
Kadrowanie. I tak zawsze ciągnę się pół kilometra za wycieczką. Gdybym jeszcze kombinował z panoramą to by się do mnie nie odzywali przy kolacji :wink: