PDA

Zobacz pełną wersję : street...

jamek
27.01.06, 22:03
Zrobiłem to zdjęcie dzisiaj i nawet mi się podoba... tylko nie do końca wiem za co...

http://arturo.serv01.net/olympus/upload/pliki/jamek_rep.jpg

Pomożecie? ;)

OKO
27.01.06, 22:32
cos ma w sobie , jest naturalne.

Yello_35
27.01.06, 23:54
Jamek - nie podpuszczaj nas. Jest fajne , naturalne , niepozowane , udekorowane ptakiem ;) Jest ciekawe naprawdę :)

blady
28.01.06, 00:29
Zrobiłem to zdjęcie dzisiaj i nawet mi się podoba... tylko nie do końca wiem za co...

http://arturo.serv01.net/olympus/upload/pliki/jamek_rep.jpg

Pomożecie?

Pomożemy!

Podoba sie za to ze ptak nie narobil panu na czapkę? Albo za to, ze nie porwał dziecka w szpony i nie zjadl malucha na obiad? Za to się może podobać! :wink:

excel
28.01.06, 01:56
abc

dooomin
28.01.06, 10:11
Jestem pewien, że chwilę później to upiorne ptaszysko rozszarpało dziecko na strzępy ;)
I jeszcze jeden szczegół: znak pokazuje rodzica idącego z dzieckiem za rękę, ale osobnicy na zdjęciu jakoś się do tego nie zastosowali ;)

A zdjęcie jakoś chce, żeby na nie chwilę popatrzeć, więc ma coś w sobie, ale co...?

Yello_35
28.01.06, 10:45
Excel - miło mi , że pomyślałeś , że to moja fota ;) Jak takich nie potrafię robić i nigdy nie robiłem :) Choć zdaję sobie sprawę ze zbiegu okoliczności w tej sytuacji. Nic jednak nie ujmuje to autorowi. Ponowne kadrowanie faktycznie pozwala bardziej się skupić na głównym celu. Poza tym lekko szkoda obciętych nóg. Ale tylko lekko :)

excel
28.01.06, 10:55
abc

Yello_35
28.01.06, 16:28
Excel - ja mam to na myśli , że taki typ fotografii mnie nie pociąga. Choć zdarzyło mi się (grajek ruski) ludzi fotografować bo wydali mi się specyficzni. Co do nóg napisałem "lekko" bo zdaję sobie sprawę z pośpiechu i dynamiki sytuacji. I "czepiłem" się nóg bardziej dla zasady ;)

excel
29.01.06, 00:22
abc

jamek
30.01.06, 11:42
excel,
nie ma sprawy, oczywiście się nie gniewam ;)
Przyznam, że Twoja propozycja kadrowania podoba mi się.
Odpowiadając na pytanie... ludzie są przypadkowi... ja starałem się zdjąć ptaszysko, wyszło jak widać.

Dzięki wszystkim za odwiedziny, pozdrawiam ;)