Zobacz pełną wersję : Propozycje na miesiac luty
Moze zrobimy sobie cos ala WARSZTATY! co miasiac bedziemy na jakis wczesniej ustalony (w sondzie/ankiecie) temat publikowac zdjecia w jednym watku. Pozniej bedziemy wybierali ktore zdjecie jest najlepsze - cos na zasadzie konkursu bez nagrod (no chyba ze sie sponsor znajdzie).
Na poczatek wrzucam pod glosowanie 5 banalnych tematow.... zobaczymy czy pomysl sie przyjmie.
Zapraszam do glosowania :-)
Dobra myśl.
Jestem jak najbardziej "za" a nawet "przeciw" ;)
hehe jeszcze troche i bedzie wiekszy problem co wybrac.. bo zaraz bedzie wszystko po rowno :P
Jeronimo,
pomysl godny pochwaly. Teraz jeszcze tylko wymysl cos zachecajacego do glosowania. Moze sie poprawi jak mroz pusci. Kto wie.
Pozdrawiam,
excel
Trochę się naszukałem jak tu zagłosować. Okazało się, że nie byłem zalogowany na forum, więc od razu pokazywało mi wyniki :)
Spelnilem swoj obywatelski obowiazek i zaglosowalem :-)
Jako iż jestem pełnoletni zagłosowałem :D
jak wszyscy to i babcia ;)
pozdrawiam
No ja też. Na szczęście głosowanie jest tajne i nie widać że głosowałem na LUDZIE.
hehe :-)
przy okazji napiszcze czy w przyszlym miesiacu (marcu) nadal bedziemy glosowac nad takimi tematami (malo ambitnymi) czy wolicie jakies lepsze (zamiast LUDZIE to np. uczucie, samotnosc itp.)
pozdro
Rafał Czarny
1.02.06, 13:35
Myślę, że nie ma sensu precyzyjnie określać tematów np. uczucie, samotność itp. Lepsze bardziej pojemne tematy. A jak komuś pasi, to może sobie nazwać swoją fotę np.samotność. Kiedyś widziałem na necie zdjęcie gościa onanizującego się w krzakach. I właśnie ta fota została nazwana samotność. :wink:
zapraszam do publikowania swoich zdjec!
zdjecia prosze wysylac od 1-28.02. tutaj http://www.olympusclub.pl/forum//viewtopic.php?t=5653
zamykam glosowanie - posta!