Zobacz pełną wersję : Zapraszam do oceny zawody snowboardowe szczyrk.
Witam, bardzo prosze o wszelkie komentarze odnoscie jakosci zdjec. zdjecia pod adresem http://www.pimp.ownlog.com/565596,link.html
Pozdrawiam
Pozwól, ze sie wypowiem... nie tylko co do jakości.
Jestem na NIE.
Dlaczego? Bo jak to mają być zawody snowbordowe to co robią tam zdechłe kurczaki na patelni!!!??? tak... dotarłem, aż tak daleko...
po pierwsze:
- zbyt dużo zdjec niezgodnych z tematem sesji, no chyba ze uznamy, ze jedzenie kurczakow, to jakis tam punkt zawodow a poza tym, panuje ptasia grypa i drób jest niemodny w tym sezonie
po drugie:
- zdjęcia które już można podciągnąć pod zawody, są słabe, bo użytkownicy deski zlewają sie z tłem, jak już są, to widać plecy albo mało co widać, brak dynamiki jazdy na snowbordzie. A zdjęcia sportowe są chyba dość trudne do obfocenia coś tak czuję.
Mam propozycję jakubgaw - wybierz pięć najlepszych z tej sesji zdjęć, zgodnych z tematem podjętym przez Ciebie, i poddaj tę piątke ocenie. Może będzie co ocenić, ale i tak z tego co widzę to chyba jeszcze raz trzeba pojechać na zawody z aparatem w ręku.
Sorki, za moją brutalną ocenę sytuacji ale moje poczucie estetyki zostało mocno nadszarpnięte... Czekam na lepsze...
zgodnie z sugestia poprawiam, link tylko do zdjec,
Dzieki wielkie za ocene :)
z kilku , ktore pokazales wybralem nr 2, jak dla mnie ta fotka ma cos w sobie, reszta jest "taka se" kilka za ciemnych.
Drugie i przedostatnie. Reszta tak jak kolega OKO napisał.
Niektore fotki b. dobre - lubie takie
lecz fatalne te ktore zlewaja sie z drzewami
za (A)rthuro co do tych zlewajcych sie z tłem, reszta wg mnie bardzo dobra
Na pierwszym i ostatnim wystemplowałbym niepotrzebne postacie. Szkoda że pierwsze nie jest doświetlone lampą, myślę ze nawet FL-36 dałaby radę - wtedy postać snowbordzisty nie miałaby tyle cieni. Może nawet wbudowana by coś dała?