Zobacz pełną wersję : Z nudów... [makro]
http://galeria.przeworsk.um.gov.pl/303320min.jpg
Jeronimo: regulamin pkt.7
a obiektyw Ci się nie upalił? :shock:
Szkoda, że główka zapałki nie jest taka rozgrzana do czerwoności... ale nawet nie wiem czy da się tak zrobić... fajna koncepcja z nudów :)
nie da się tak zrobić, w momencie zapłonu jeszcze nie zdąży się nagrzać, a pózniej już pali się innym płomieniem.
Ciekawy pomysł i dobre wykonanie. Jak ci się pracuje z nowym nabytkiem(E1) w macro sam nie wiem czy dobrze zrobiłem sprzedając c 5060 który do tych celów stosowałem. Daj jeszcze parę fot macro.
kadr mi sie zupelnie nie podoba. wyklonanie ok.
eh Jeronimo 5 pix.... :D a tak na marginesie nie możnaby tygo zwiekszyć do powiedzmy 700 pix tak jak to jest na innych forach foto?
Co do kadru, to jest on wogole nie przemyślany, fotka jak mówie z nudów, bardziej zależało mi na uchwyceniu momentu samozapłonu.
dorian nie wiem jak się będzie pracowało, bo jeszcze nim przy makro nie pracowałem :) brak czasu i pogody, ale myślę, że bedzie dobrze. Jakość jest rewelacyjna w porównaniu do c740.
Mi kadr pasuje pomimo tego że mogłoby być inaczej. I tak nieźle uchwycony moment. Zastanawiam się za którym razem...