Zobacz pełną wersję : Kolejne gadzety klubowe
Dzieki jednemu z sklepow online jest mozliwosc tworzenia gadzetow klubowych. Na chwile obecna przyszlt mi do glowy takie wzory:
Koszulki: duzy napis na przodzie, maly napis na przodzie oraz maly napis na przodzie i duzy na plecach
Oraz torba i przypinka.
Kolejno beda te same wzory lecz koszulka niebieska a napisy biale.
Jakie inne wzory byscie widzieli na koszulkach?
Mysle o uzytkownikach E-system: zdjecie calej rodziny e-system i maly napis "e-system"
Macie jakies inne propozycje?
Niestety te gadzety sa drogie :( Bo nie kupujemy odpowiedniej ilosci sztuk a otwieramy tzw. butik online
Ceny koszulek ksztaltuja sie a granicach 30-50zl w zaleznosci od wzoru jak i jakosci koszulki.
Czekam z checia na wasze komenatarze i uwagi
Bardzo ciakawie może się prezentować ta koszulka z małym logo z przodu i dużym z tyłu.
Co do E-system to też ciekawe. Póxniej może coś narysuje.
Ceny nie takie duże.Raczej normalne jak za dobrej jakości koszulke.
Napis Olympus jest OK, ale kupiłbym chętnie koszulkę z napisem FourThirds z logo... Może być dla odmiany czarna... A jakby jeszcze dla żony taki polar... :roll:
Pomysł wg. mnie godny przemyślenia.
Osobiście preferuje "skromną elegancję". Na pewno wolałbym kuszulkie z małym niż z dużym nadrukiem. Więc może jakieś ładne polo z np delikatnym logiem (najlepiej haft) E-System, Olympus, 4/3 lub coś takiego?
Uważam, że lapiej niech coś będzie troszkę droższe a porządne.
To tak na teraz przyszło mi do głowy. Pewnie tyle ile użytkowników naszego forum tyle pomysłów i gustów :roll:
Mniejmy nadzieje że wspólnie do czegoś dojdziemy :wink:
A ja bym bardzo chciał mieć czapeczke taką z daszkiem na lato. I solidną a nie jakiś badziew.
Ja chcę slipy z takim logo ;)
Ha - pomysł klasa, jestem całkowicie za i ustawiam się w kolejce po koszulki :D
lowca krokodyli
5.01.06, 21:18
Ja popieram pomysł na polo lub zwykły t-shirt ze skromnym napisem olympusclub albo Olympus ale najlepiej bez tła.
Ja bym proponował np:
- czarny T-shirt / polo z szarym haftem E-System lub samym 4cm charakterystycznym "E"
- t-shirt w kolorze tego słynnego ręcznika ze strony z małym "olympus club" z przodu
- t-shirt niebieski z dużym białym (a możesz szarym ?) logiem 4/3 z tyłu - beż żadnych napisów!
- a jak szaleć to szalec - niech będzie kilka wersji t-shirta z dużym zdjęciem z tyłu a na nim obiektywy E-Systemu + body E-1/300/500
A tak swoją drogą chętnie bym powietał tak jak Boskib_ dobrej jakości "bejsbolówkę" - np w kolorze jasno szarym z ciut ciemniejszym haftowanym "E"
I też jestem za nieco droższymi materiałami (dobra bawełna zamiast kiepskiej czy nawet poliestru) za nieco większą sumę - skoro mamy przyjemność mieć takie dobre aparaty, to czemu się męczyć w kiepskich ubraniach ? ;-))
Pozdrawiam,
Robert[/b]
Jak koszulka to małe logo z przodu duże z tyłu.Widziałbym również czapeczkę z logo klubu.
Na koszulkę też bym się zapisał. Nawet bym zapłacił. Model jest mi obojetny, z takim zastrzeżeniem, że jestem antynapisowo-obrazkowy na ubraniach, więc logo skromne ale czytelne.
A w prezencie chętnie dostałbym:
1. długopis
2. smycz
3. cokolwiek bo mam gadżeciarską naturę :)
Ja to bym chętnie kubek przyjął z logo 4/3 lub Olka :). Ale koszulka albo smyczka czy bluza też fajna opcja, tylko z jakimś niewielkim logo!
Pozdro :D
A ja bym sie nie obraził na Mercedesa SLR z wielkim logo wytłoczonym na masce wraz z przyczepką pełna browarków.
Jestem BARDZO ZA
Piszę się na koszulki dwie.
I bardzo pisze sie na smycz!
Gdyby jakies kubki, polary etc. to też chcę!!
Pomysł doskonały, każda forma ożywienia i jednoczenia się klubu jest dobra!
Może jakiś sexi kobiecy top na lato z logo?? Chętnie bym cos takiego założyła :) No i jako wielbicielka kubków - też bym chciała kubek z logo :)
black_bird
20.02.06, 14:41
Dzieki jednemu z sklepow online jest mozliwosc tworzenia gadzetow klubowych.
bardzo fajny pomysł, tez bym chetnie zapisał sie na koszulki XXL ;) jesli beda dobre gatunkowo w tej cenie to przebój lata mamy jak w banku :))
Propozycje innych o Logo bez napisów uważam za dobre.
Pozdrowienia
a ja bym chcial taki reczniczek jak na banerku :)
Czy ktoś już zamówił jakąś koszulkę:)
A ja chciałbym taki ręcznik:) jak u góry:)
Chyba ten temat powinien być w innym dziale?
Taki sobie wymyśliłem projekt koszulki dla pań :D
https://forum.olympusclub.pl//brak.gif
źródło (http://img217.imageshack.us/img217/9669/zakazkoszulkasu3.gif)
Gdyby kiedyś powstały to liczę na jakąś darmówke za pomysł :D