Zobacz pełną wersję : Dżwięk przycisków E500?
Witam wszystkich. Jestem tu nowy chociaż czytam to forum już od dłuższego czasu. Do wczoraj posługiwałem się C750UZ. Od wczoraj posiadam również E-500. ( REWELACJA)
W instrukcji napisali , że jest w menu funkcja wyłączająca i włączająca dżwięk przycisków. W moim Olku przyciski nigdy nie wydają dżwięków niezależnie czy włączę czy wyłączę (ON/OFF)
Chciałem to reklamować. Dzwoniłem do milego pana z serwisu w Duchnicach, który powiedział mi, że żaden e500 nie wydaje dżwięków przyciskami.
Moja prośba do posiadaczy tego Modelu. Sprawdżcie u siebie czy Pan z serwisu nie robi mnie w konia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=29382
No co jest ? Nikt na forum Olympusa nie ma modelu E500 ?
Proszę pomóżcie !!! . Sprawdżcie u siebie czy przyciski
wydają jakieś dżwięki . Muszę to wiedzieć dzisiaj , bo jeśli mój egzemplarz jest uszkodzony mam szansę wymienić na inny.
Pozdrawiam
przecież odpowiedziałem Ci na Cyberfoto i dodatkowo wkleiłem tu link
poza tym ludzie są w pracy pewnie jeszcze...
acha... moje e500 nie wydaje dźwięków przyciskami. Jedyny elektroniczny dźwięk jaki wydaje to potwierdzenie ostrości.
RasteR ma rację... u mnie też bez dźwięków (i chwała Bogu), poza potwierdzeniem ostrości
A po jakiego niby te dzwięki miałyby byc? Chyba byłaby to najgłupsza z możliwych funkcja.
Bardzo Wam serdecznie dziękuję. Oczywiście pikanie przy naciśnięciu guzika nie jest do niczego potrzebne, ale w instrukcji, którą dostalem napisali że przyciski generują dżwięki ( czy jakoś tak ) więc, myślę sobie - skoro dałem tyle kasy ( 2999 Fotojoker) to chciałbym aby wszystko dzialalo prawidłowo ( pewnie i tak bym to wyłączył)
Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
umnie w E1 jak nacisne przycisk MENU to wydobywa się melodyjka Przybiezeli do Betlejem .......................... tak świątecznie.
:lol:
a po potwierdzeniu ostrości, przed zrobieniem zdjęcia odpala Ci się zapewne "Bóg się rodzi"
I z pod pryzmatu wyskakuje Aniołek w sztormiaku (uszczelniony)
Pozdrawiam
Wczoraj z japońskiego serwisu wgrałem do E1 nowy soft 1,5 - to jakieś świąteczne wydanie - które rozwiązuje wszystkie dotychczasowe problemy. Jest też mnóstwo melodyjek, tak jak w telefonach komórkowych. Zdjęcia możesz robić w całkowitej ciemności bez potwierdzenia ostrości i wszystko jest cacy. Ale odkryłem przed chwilą super bajer, który pozwala przed wgraniem do body zmodyfikować dzwięki na własne - n.p. usłyszysz swój własny głos przy włączeniu aparatu "Jestem Twoim sługą - co mogę dla Ciebie zrobić". Do E500, również jest jest nowy świąteczny soft. Najgorszym jest jedynie fakt opłaty, która wynosi 21 dolarów...
Przesyłam Wszystkim Świąteczne Pozdrowienia.
zrobił się OT proponuję zamknąć.
Ech !! już dawno się tak nie uśmiałem . Lubię te forum !!!
Homek nic śmiesznego nie napisał ???