Zobacz pełną wersję : 1.4x teleconverter (EC-14)
wlasnie takowy otrzymalem. Co prawda ja kupilem ten konverter do innych celow ale wiem ze spora czesc tego forum ma albo ma miec zuiko 50-200mm a z mysla o tym obiektywie miedzy innymi zostal on wyprodukowany wiec jesli ktos z grupowiczow jest tematem zainteresowany to moge strzelic takim zestawem pare kontrolnych klatek przez okno - tylko niech ktos powie jak i gdzie to wrzucic zeby z tego ktos mial jakis pozytek ...itd
Najlepiej jak zrobisz to samo ujęcie z i bez konwertera.
Jeśli można wiedzieć - sprowadzałeś czy kupiłeś w Polsce, za ile?
--
emc2
..no tak tylko jak to tu zaladowac - bedzie trza mi narysowac bo nigdy tego nie robilem :?
.....kupilem na ebay razem z 50-200mm za $910, obiektyw opchne za 700$ z groszem tak ze konwerter mi wyjdzie jakies dwie stowy :wink:
Coral- z jakim groszem te 700$? W jakim stanie obiektyw?
Czesc.Ch.
Coral- z jakim groszem te 700$? W jakim stanie obiektyw?
Czesc.Ch.
...jest w stanie idealnym z wszystkim co idzie orginalnie ze sklepu a z jakim groszem to sie okaze....za pare godzin bedzie wystawiony na ebay..
Kupiłeś w sklepie, a pytanko czy płaciłeś cło (jeżeli tak to ile?) czy przywiózł ktoś znajomy?
Kupiłeś w sklepie, a pytanko czy płaciłeś cło (jeżeli tak to ile?) czy przywiózł ktoś znajomy?
...kupilem na aukcji, cla nie placilem - mieszkam w usa
Co do zdjec to jak ktos jest zainteresowany to niech wali na priwa. - wysle mu pakiet (tylko niech poda jakiej wielkosci email chce - lub jest w stanie przyjac)