Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Fotki na aukcjach

Draxan
15.12.05, 21:40
Moze komus sie przyda
http://olympusclub.pl/?s=news&id=1102dzial=3

blady
16.12.05, 13:02
ciekawy poradnik, ale chyba dla sprzedawców i hobbystów fotografów, bo bez hobby jakim jest fotografia nikomu nie będzie się chciało, aż tak kombinować.

kiedyś zauważyłem, że skradziono mi zdjecia, więc podpis, jest bardzo ważny - gdybym zdjęcia podpisał nikt by się nie połasił, a tak myślałem, że jakbym dorwał gościa za złodziejstwo to bym mu manualnie wytłumaczył czego nie należy robić :evil:

Luna
16.12.05, 20:35
To chyba powinni umieścić w Allegro na pierwszej stronie pod linkiem: "Regulamin - jak robić i zamieszczać zdjęcia" :wink:

Ja bym tylko jeszcze prosiła o wersję tego txt po angielsku to wyślę do pewnego Studia Graficznego w Anglii. Te tępaki ubzdurały sobie, że produkty świetnie wyglądają na jasno-niebieskim tle i przysyłają mi czasem takie zdjęcia z cudownym zafarbem :evil:

Jeśli mogę z własnego doświadczenia coś dorzucić:
mając aparat z zoomem proponuję robić na "tele" a nie na "wide". To drugie lubi zniekształcać.

Draxan
16.12.05, 20:53
Dzieki, jako iz my wszyscy jestesmy hobbistami foto. zawsze mozna sie pobawic, albo wykonac taki stolik z czegos bardziej trwalego i przenosnienego, np wykleic pudelko z wycietym jendym bokiem, zawsze aukja przyniesie lepsze rezultaty