Zobacz pełną wersję : Olympus u-mini DIGITAL
Witam posiadam aparat Olympus u-mini DIGITAL bez karty xD-Picture
Card (aparat z promocji w MAKRO). Jak właczam aparat pisze NO CARD jak to wyłaczyc?? w sklepie sprzedawca mi powiedział ze aparat posiada pamiec wewnetrzną dokladnie 16MB. Bardzo prosze o pomoc. Jak wyłaczyc ten komunikat na srodku ekraniku "NO CARD" i jak moge robic zdjecia zapisujac je do pamieci telefonu.? Bardzo prosze o pomoc to dla mnie bardzo wazne!!
Pzdr Marcin
Nie jestem specem i może sie myle , ale mam wrażenie że pan w sklepie udzielił Ci błędniej informacji.
W instrukcji pisze:
"Zawartość opakowania: - pasek
- karta xD-Picture Card 16MB
- kabel audio/wideo
- kabel USB
- akumulator litowo-jonowy
- ładowarka
- CD-ROM "
Z tego wynika że aparat nie ma pamięci wewnętrznej, a w zestawie powinieneś mieć wspomnianą karte. Sprawdź!
aparat pisze NO CARD jak to wyłaczyc??Nie da się.
jak moge robic zdjecia zapisujac je do pamieci telefonu.?W żaden sposób.
Aparat z pewnością ma pamięć wewnętrzną, ale dla zapisu zdjęć niezbędna karta xD.
W przeciwnym razie nich ten sprytny pan z Makro pokaże jak zapisać zdjęcie bez xD.
A tak na marginesie - 16MB xD są do niczego. Kup lepiej 128MB, lub 256MB lub nawet 512MB.
Pozdr!
No niestety kolego Pan w makro udzielil Ci zlej informacji.Z tego co wiem to kazdy Mju Mini wyposażony jest w karte 16 MB-na chwile to wystarczy ale w przyszlosci polecam zainwestowanie pieniazkow.Ja kpilem 512 MB i mam dużo miejsca.Aha i jeszcze jedno:karty w sklepach sa holendarnie drogie.Polecam Alegro. Mona tam kupić nowke za nawet połowe mniej.