PDA

Zobacz pełną wersję : Olympus 765 czy Kodak Z740 ??:)

fr3ak
18.10.05, 19:46
Ktory aparat jest wg was lepszy? bo taka sama cena mniej wiecej;)
Osoboscie dopiero to bedzie moja 1 cyfrowka i sie nie znam zabardzo wiec.. jak ktos ma i moglby cos wiecej napisac :) dzienks ;D

rychu_lhotse
19.10.05, 08:09
Witam.

Zdecydowanie Olympus C-765.Lepsza optyka,więcej funkcji....poprostu OLYMPUS.Żaden kompakt nie odda Ci tak wiernie kolorów jak właśnie Olympus.

Pozdrawiam

Marzena
29.10.05, 21:13
Mam Olympusa C-765 od kilku miesięcy..jest to moja pierwsza cyfrówka i jestem z niej bardzo zadowolona..cały czas się uczę.....ma b.dużo możliwości i praktycznie, gdy się ją wyczuje, to nie potrzebna jest żadna obróbka w PS-ie ( w tej chwili tylko konwertuje rozmiary plików w zależności od tego gdzie chcę je wywiesic ).
Przed zakupem przejrzałam opinie ludzi i próbki zdjęc wykonywamych tym aparatem....
Niektórym przeszkadza,iż obiektyw zbyt głośno się wysuwa i długo ustawia ostrośc.....nie mam porównania.....mi w każdym razie to nie przeszkadza.....
Statyw.....bardzo się przydaje, jako dodatkowe wyposażenie....aparat jest b.wrażliwy na najmniejsze drgnięcia dłoni....

robin102
2.11.05, 22:28
O JEJKU nawet się nie zastanawiaj Olek C765 to kamerka z aspiracjami, a to Kodak robi dobre filmy i jeszcze pare rzeczy. Nie myśl nawet pół sekundy zwłaszcza ,że tego olka można już kupić poniżej 1000 zł.Miałem go to świetny aparacik na początek.
Jedyna jego wada przy tej cenie to , że nie jest to typowa "małpka"choć tak wyglada. Stawia po prostu wymagania przed użytkownikiem, choć tryb auto dla zupełnie zielonych ma bardzo dobry.