PDA

Zobacz pełną wersję : Zasuwka do gorącej stopki w C-750

*_radosny_*
30.09.05, 01:14
Mam problem - podczas wakacji wypadła mi i przepadła zasuwka do gorącej stopki wmoim C-750 :( Mam więc pytanie czy można dokupić gdzieć sama zasuwkę? Pytałem w MM -oni sprawdzili ale Olympus nie ma takiej części w cenniku- więc z zakupem może być problem..
Może ktoś z was ma jakieś znajomości w Olympusie albo chociaż moze podać jakiś numer telefonu pod którym może coś udało by się załatwić?
A może namiary na jakieś nie firmowe zasuwki- takie żeby dobrze wyglądały i koniecznie srebrne!! :)

jakol
28.10.05, 12:41
Witam
Ja również poszukuję tej zaślepki. Nie zgubiłem jej, ale od częstego wysuwania i wsuwania (używam zewnętrznej lampy) ułamał mi się jeden sprężynujący wąs. Jeżeli ktoś wie gdzie to można dokupić niech napisze.
Pozdrawiam
Jacek

todor żiwkow
28.10.05, 22:33
He, he, podłączam się pod pytanie. Zgubiłem na klifie we Władysławowie. :wink:

mini21
29.10.05, 15:20
A myślałem że to tylko ja mogłem zgubić coś takiego.

Ja mam 5060 i tak samo gdzieś ją posiałem.

Niestety obawiam się że nie da się dokupić, chyba że kupicie na "ALLEGRO" jakiś zepsuty model i zamienicie je.

Ja na ten temat pisałem w dziale KUPIE/SPRZEDAM i z tego co mi powiedziano to raczej napewno nie ma szans

madiza16
7.11.05, 08:34
Też już nie mam. Smutno mi z tego powodu bardzo. Czekam na odpowiedź z niecierpliwością.

sna
10.11.05, 19:24
Ja też w wakacje posialem gdzieś swoją zaslepkę :? Na allegro znalazłem zaślepki, zamienniki. Model jest uniwersalny, pasuje do prawie wszystkich sanek (wyjątek niektóre Minolty). Niestety nie wiem jak się trzyma, czy nie będzie wypadać. Kolor wolał bym czarny, ale nie ma.
Zaślepka sanek (http://allegro.pl/show_item.php?item=60803802)
Co jakiś czas użytkownik ten wystawia partię na aukcje.
Jak by ktoś dorwał podobną, to interesowała by mnie opinia, czy dobrze siedzi, nie wypada. Bo po co kupować żeby znowy zgubić. :wink:

mini21
10.11.05, 21:52
Szczerze mówiąc to nie kupił bym jej za sam wygląd :D

Troche nie pasuje.... kolorystycznie (czy producent tych zaślepek nie wpadł na pomysł zrobienia jej w kolorze czarnym?)

suhotnik
9.12.05, 10:43
Ja swoją posiełm już 2 razy, na szczęście w domu.
Teraz jest założona i przyklejona taśmą izolacyjną czarną :D

Tezaur
31.12.07, 06:14
nieaktualne. proszę o skasowanie tego posta

anuszka
4.01.08, 14:44
Mozna te zaslepke kupic w niemieckim sklepie:

www.viadavinci.de/shop

Kosztuje troche ponad 1 Eu, ale nie wiem ile wysylka (do Polski jest mozliwa). Po niemiecku nazywa sie toto Blitzschuhabdeckung, nr produktu (ArtikelNr.) 181802.

EnZo
13.05.08, 22:31
Ja w C-770 mam od jakiegoś Zenita i jest OK :)