Zobacz pełną wersję : C-8080WZ i bezpośrednie zgrywanie fotek ...
... za pomocą Total Commandera lub innych menażerów plików.
W tej chwili zdjęcia dają mi się tylko zgrywać z poziomu "" - czy da się dostać bezpośrednio do karty? jeżeli tak to co trzeba wgrać na komp? Czasem udaje mi się go pożyczyć i bardzo mnie ta "funkcjonalność" wnerwia.
od razu widać że masz rękę do komputeryzacji... dziwne to Twoje pytanie.
FAKTEM JEST że za wyjątkiem marki Canon wszystkie inne firmy robią aparaty umożliwiające bezpośredni dostęp do karty pamięci, z dowolnego systemu operacyjnego obsługującego FAT (Linux, winda). analogicznie jak w przypadku nośników pendrive.
od razu widać że masz rękę do komputeryzacji... dziwne to Twoje pytaniewidzę ikonę aparatu w "moim komputerze" nie widzę litery dysku w TC czy Far'ze. Ten typ tak ma, czy mi sie winda rozjechała, czy trzeba coś dograć?
ten typ tak nie ma. wszystkie OLKI, wszystkie SONIAKI i wiele innych marek (poza kamuniem) są widoczne jako kolejny dysk w systemie.
może winda odpłynęła a może masz przestawiony tryb połączenia w aparacie (nie pamietam czy w 8080 ta opcja była), powinno być storage, pc albo coś takiego.
ten typ tak nie ma. ........ i o to chodziło :)
........ a może masz przestawiony tryb połączenia w aparacie (nie pamietam czy w 8080 ta opcja była), powinno być storage, pc albo coś takiego. to było to :wink: właściciel w setup'ie ustawił USB na drukarkę i chyba nawet tego nie zauważył :)
:!: dzięx!