PDA

Zobacz pełną wersję : C-8080WZ i bezpośrednie zgrywanie fotek ...

Myszoor
24.09.05, 08:57
... za pomocą Total Commandera lub innych menażerów plików.

W tej chwili zdjęcia dają mi się tylko zgrywać z poziomu "" - czy da się dostać bezpośrednio do karty? jeżeli tak to co trzeba wgrać na komp? Czasem udaje mi się go pożyczyć i bardzo mnie ta "funkcjonalność" wnerwia.

KaarooL
24.09.05, 10:59
od razu widać że masz rękę do komputeryzacji... dziwne to Twoje pytanie.

FAKTEM JEST że za wyjątkiem marki Canon wszystkie inne firmy robią aparaty umożliwiające bezpośredni dostęp do karty pamięci, z dowolnego systemu operacyjnego obsługującego FAT (Linux, winda). analogicznie jak w przypadku nośników pendrive.

Myszoor
25.09.05, 08:58
od razu widać że masz rękę do komputeryzacji... dziwne to Twoje pytaniewidzę ikonę aparatu w "moim komputerze" nie widzę litery dysku w TC czy Far'ze. Ten typ tak ma, czy mi sie winda rozjechała, czy trzeba coś dograć?

KaarooL
25.09.05, 17:32
ten typ tak nie ma. wszystkie OLKI, wszystkie SONIAKI i wiele innych marek (poza kamuniem) są widoczne jako kolejny dysk w systemie.

może winda odpłynęła a może masz przestawiony tryb połączenia w aparacie (nie pamietam czy w 8080 ta opcja była), powinno być storage, pc albo coś takiego.

Myszoor
25.09.05, 18:26
ten typ tak nie ma. ........ i o to chodziło :)

........ a może masz przestawiony tryb połączenia w aparacie (nie pamietam czy w 8080 ta opcja była), powinno być storage, pc albo coś takiego. to było to :wink: właściciel w setup'ie ustawił USB na drukarkę i chyba nawet tego nie zauważył :)

:!: dzięx!