Zobacz pełną wersję : akcesoria do olimpa c-765
WitamPrzymierzam sie do kupna akcesoriow do c-765 ,chodzi mi o
karte pamieci: Jaka kupic ?chce 256mb ale firma jaka?olympus czy fuji ,kodak?nie bedzie zadnych konfliktów?
dodatkowy akumulator: jaki wiadomo ze li 10b ale moze byc 1400 ma/h czy go nie doladuje czy brac tylko olimpusa czy moze byc jakis zamiennik?
Pokrowiec jaki?
Co do firmy to najlepiej olympus. Ja mam inne pytanie, czy działa i jak karta 1 gb w aparacie 770?
czescGosciu a po co ci taka karta .tylko sporo kasy wydasz bo ze 350 zl trza bedzie dac .ja mialem kupic se 512 i juz nie chce biore albo 256 lub 2 128.A co bedzie jak dasz sie komus aparatem pobawis i zrobi ci format karty to starcisz zdjecia sprzyed roku a jak wyslesz karte do fotolabu to przez 2 tyg zadnej mial nie bedziesz.na moim c-765 w b.dobrej jakosci na 16mb wchodzi 16 zdjec to na 256 da nam 256 zdjec.to juz jest bardzo duzo lepiej kup ze 2 baterie bo na taka liczbe zdjec napewno jednej ci braknie.kup se dwie 256 ilepiej jakies akumulatorki lub cos innego!
pozdrawiam :D
karta duza sie bardzo przydaje, ja robie zdjecia tylko w SHQ i taką 512 jestem w stanie w ciągu 2 dni zapełnić. Szczególnie w podróży. A co za frajer wysyła karte do fotolabu ?? :D Ja nawte do zwykłego zawsze na CD zanosze zdjęcia.
CZesc no ok moze i masz racje .tylko jak robisz zdjecia w shq a potem wywolujesz je na rozmiarze 10X15 to zupelnie bez sensu bo na taki rozmier to zdjecia w rozdzielczosci 1600 na 1200 sa juz super .a i wtedy jest wiecej miejsca na karcie.A le jak se chcesz .
Pozdrawiam
A ja mam inne pytanie czy kupowałm ktoś juz może oryginalne akumulatorki li-10b na światowym ebay-u? Tam ich cena jest o niebo mniejsza w porównaniu do naszej. Często wychodzą nawet taniej niż zamienniki na naszym allegro.
Pozdro