Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc c-7070
"Na psa urok" miotają mną wątpliwości , mam otrzymać c-7070 z USA i nie wiem czy ta ładowarka która jest w komplecie będzie działać w polskich warunkach, czy ktoś coś na ten temet może mi powiedzieć. :(
Witaj,
Twoje watpliwosci pragne rozwiac.Ladowarka jest w zakresie 110-240V, nie bedziesz mial wiec problemow z ladowaniem. Popros znajomego niech dolaczy do aparatu wtyczke przejsciowke z amerykanskiej sieci energetycznej na europejska. Koszt 0,99 USD lub na Greenpoincie w sklepie u Polakow za 1,99 USD.
Masz za to gwarancje iz aparat bedzie made in Japan.
Powodzenia.
tez kupilem taki sam i dziala super.
Pozdowiam
Witaj,
Twoje watpliwosci pragne rozwiac.Ladowarka jest w zakresie 110-240V, nie bedziesz mial wiec problemow z ladowaniem. Popros znajomego niech dolaczy do aparatu wtyczke przejsciowke z amerykanskiej sieci energetycznej na europejska. Koszt 0,99 USD lub na Greenpoincie w sklepie u Polakow za 1,99 USD.
Masz za to gwarancje iz aparat bedzie made in Japan.
Powodzenia.
tez kupilem taki sam i dziala super.
PozdowiamMade in Japan 8) . trochę się bałem kupować chińszczyznę, a i cena nie zachęca (w USA około 355$) :!: Przejściówkę już zamówiłem a aparat już i nareszcie przyszedł, i dobrze bo spać nie mogłem, szedł tydzień (expresso) Dziękuję za odpowiedź :D