Zobacz pełną wersję : Katedra
Katedra w promieniach słońca ...
Oto link:
http://arturo.serv01.net/olympus/upload/pliki/P6060426.jpg
No musze powiedzieć że nieźle naprawde fajne tym bardziej że wiem jak ta Katedra dokladnie wygląda.
podoba mi sie szkoda troche ze drzewka w centrum zaslaniaja ale z kolei ładnie sie wkomponowalo to drzewko z prawej .Co to za katedra???
Miłe zdjęcie, szkoda tylko, że walące się takie. Ale spoko, rozumiem i widzę, że warunki terenowe nie pozwalały lepiej.
dziwna fotka w moim odczuciu. Zólta sciana wygląda jak przepalenie ale nim nie jest. Zawsze, ilekroc patrze, w pierwszym ułamku sekundy myslę własnie o tym przepaleniu - potem fotka mi sie podoba juz bez zastrzezen... :)
czy kolory czymś poprawiane były? bo rzeczywiście ściana i niebo ma troche dziwny kolor. ładny ale taki jakiś mało naturalny. a może jakieś filtry to spowodowały ?
No-shadow Kick
6.07.05, 15:58
Gdyby ta wieża była wyprostowana, to byłoby super, a tak za bardzo mi te krzywizny nie grają. Wg mnie przynajmniej 1 główny motyw powinien być prosto (tutaj chodzi mi o tą wieżę właśnie).
A kolory wyglądają pięknie, tylko chyba aż za pięknie :wink:
Pozdrawiam
odszumilem tylko ... skad sie wziely te kolory nie wiem ;)
A katedra ? No ...oczywiscie w Kielcach ....