Zobacz pełną wersję : Jaka torba do C5060+tulejka
Jaka torba pasuje do C5060,nie mogę jakoś żadnej dopasować z tych które widziałem w sklepach, bez tulei pasuje, natomiast jest problem z dopasowanie torby jak na aparacie jest nakręcona tulejka, może ktoś ma taką pasującą, gdzie można ją kupić i jaka to jest, bo nie chce za każdym razem odkęcać tulejki jak chowam aparat do torby.
Ja mam ten sam problem. Jutro idę do sklepu przymierzyć Loverpo 100 Elite, "na oko" wyglądało, że wejdzie tam 5060 z tulejką. Ale rzeczywiście jest z tym kłopot, zwłaszcza, kiedy chce się kupić niewielki futerał który można przymocować np. do paska. pzdr
Ja kupiłem małą torbe firmy Hama, jeszcze zanim kupiłem tulejke.
Myślałem że pieniądze wyrzuciłem w błoto i teraz musze kupować nową torba, a tu ku mojemu zdziwieniu nie, wchodzi prawie bez problemu.
Jest to torba mała, całkiem niedroga, a oprócz miejsca na aparat ma jeszcze dwie dodatkowe kieszonki.
Może ja miałbym na sprzedaż torebkę idealnie pasującą do C5050Z( więc do 5060 napewno też), z pierścieniem(tuleją)+ filtr+ dekielek - no jak ulał wszystko się mieści. Torba firmy Samsonite model Trekking 110. Chcę sprzedać bo kupiłem lampę fl 36 ,no i trochę mało miejsca mi się zrobiło w torbie.Ten model polecam, wchodzą filtry, karty i bateryjki, naprawdę udany model .
http://www.cyfrowe.pl/akcesoria.php?producent=Samsonite&idK=5&idPK1=124
Tu masz mniej więcej wygląd i cenę w sklepie.