Zobacz pełną wersję : Problem -braketing ekspozycji
Nie dziala mi braketing ekspozycji w E 1 czy mozecie mi powiedziec czy on nie dzialla przy wlonczonych filtrach lub cos w tym stylu? BKT WB dziala bez problemu :?
wciskam z lewej strony BKT ustawiam na 5 klatek np. na wyswietlaczu (gornym ) miga BKT ale aparat wykonuje tylko 1 fotke , o co chodzi bo w polskiej instrukcji to tak jest opisane ze plakac sie chce
Rick van Dyke
8.03.05, 18:59
jak miga to znaczy, że masz włączoną jakąś funkcje, która uniemożliwia EXP BKT. włączona kompaktowa lampa? Popróbuj z ustawieniami, to dojdziesz, które blokuje bracketing...
Może niech się wypowiedzą posiadacze dslr'ów, bo w kompakctach to pewnie jest nieco inaczej :)
Trzeba wcisnąć 5 razy spust migawki. Za każdym razem będzie inny poziom ekspozycji. Jak chcesz mieć zdjecia jedno po drugim dodatkowo trzeba nastawić tryb zdjeć seryjnych i trzymac spust wciśnięty , seria zatrzyma sie po 5 zdjeciach.
Dzieki grzes wlasnie sie tego dowiedzialem....a myslalem ze to dziala tak jak BKT WB
Trochę nie na temat, Cinex dostałeś już adapter OM ?
tak nie na temat ja tez jeszcze nie dostalem do nowej puszki :(
Dostalem i obserwuje fajne makro na ebay OM system
Cool, też dzisjaj dostałem od Olympus Czeskiego.
Jestem mile zaskoczony.
no ja tez dostalem z Pragi a wczesniej wyslalem od ciebie:D wiec dostalesz szybciej ciesz sie:D pozdrawiam