PDA

Zobacz pełną wersję : Co powiecie na temat olympusa c-310 zoom (d-540)

pietrzyk666
4.02.05, 15:34
Mam ten aparat od niedawna, jak narazie nienazekam, chcialbym poznac wasza opienie na temat tego aparatu.. Czy podczas robienia zdjec uzywacie trybu auto czy sami ustawiacie?? Jak ustawiam tryb to zdjecia czasem nie wychodza mi tak jak bym chcial.. a przy trybie auto jest juz lepiej.. a co wy powiecie na ten temat?

martha
4.02.05, 16:32
Ostatnio służyłam pomocą przy wyborze tego aparatu :)

Dla mnie C 310 to jest typowa małpka do pstrykania zdjęć. Jeśli szukałeś aparatu do robienia zdjęć rodzinnych i imprezowych oraz nie masz zapału artystycznego, to aparat jest według mnie dobry. Ma podstawowe funkcje, którę umożliwią zrobienie zdjęć w różnych warunkach oświetleniowych.
Z tego co zdążyłam się zorientować to dość mocno szumi. Ale są odpowiednie programy, aby to wyeliminować :) wiec nie ma problemu. Przy niektórych trybach potrzebny jest satyw.

Od razu uprzedzam, ze robienie zdjęć cyfrakiem różni się trochę od robienia zdjęć aparatem analogowym :).

Gratuluje wyboru. :!: :wink: :x 8) :D

zyggy
5.02.05, 14:02
Witam,
znam posiadaczy tego modelu i są bardzo zadowoleni, testy w prasie też wskazują, że jest to model polecany dla początkujących i niewymagających funkcji manualnych użytkowników.

(A)rturo
5.02.05, 15:22
Jak i ja polecam..
testowalem i jako malpka typowa jest to dobry sprzet...
minus to wlaczajaca sie lampa tam gdzie jej nie powinno byc