Zobacz pełną wersję : C-4000z i zdjęcia przy mniejszym świetle
Witam,
Czy da się jakoś ustawić w opcjach, żeby było coś widać na LCD jak się robi zdjęcia przy nie dużym świetle? Znalazłem tylko rozjaśnianie ale to nie to.... Czy pozostaje tylko drugi celownik?
z tego co mi wiadomo to nie jestto mozliwe bo wyslietlacz nie jestnoktowizorem przeciez:))) na nim widac mniej wiecej to co golym okiem na a jesli jestciemno to masz czarny ekran na aparacie POZDRAWIAM
z tego co mi wiadomo to nie jestto mozliwe bo wyslietlacz nie jestnoktowizorem przeciez:))) na nim widac mniej wiecej to co golym okiem na a jesli jestciemno to masz czarny ekran na aparacie POZDRAWIAM
Zgadzam się. Jeśli tylko jest w miarę widocznie to na ekranie powinno być coś widać ale jak jest ciemno to niestety nici z tego.
jak jest ciemno to proponuję na wyczucie ustawic aparat i strzelic fotkę aby tylko namierzyc kadr. Ostatecznie zaletą cyfrowki jest mozliwosc kasowania jesli od razu nie trafimy z azymutem ;)
zamiast na wyczucie ustalac kadr mozna sobie pomoc ustalic kadr wskaznikiem (laserem) ktory swieci na czerwono i fajnie to widac :-))) no a przy okazji mozna sie pobawic... fajne fotki wychodza :D