Zobacz pełną wersję : c5060 - gdzie go można kupić /Katowice, Tychy/?
Gdzie można kupić olka c5060, chodzi mi o: Katowice, Tychy, Mysłowice...? No bo na necie w ofercie Fotojoker nie ma tego modelu...
Witam.
Polecam FOTOBASIĘ na allegro - poszukaj tego allegrowicza - pod tą nazwą kryje się sklep fotograficzny właśnie z Tych. Kupiłem tam dwa aparaty - odbiór osobisty w Katowicach albo w Tychach, możliwość sprawdzenia sprzętu przed zakupem, polska(2 letnia) gwarancja, no i możliwośc negocjacji ceny - zwłaszcza przy zakupie dodatkowego wyposażenia(np karty).
Najlepiej zadzwonić i dowiedzieć się szczegółów - tel 888391860 - taki był przynajmniej w październiku - wtedy jak ja kupowałem.
Pozdrawiam
No dzięki, sprawdzę to :lol:
W M1 w Zabrzu w Fotojokerze - przed świętami chciał mi go gościu sprzedać z kartą CF 512 za 2100.
Pozdrawiam
Zabrze trochę jest mi za daleko...
BTW niezły zestaw za niezłą cenę 2100 zeta z 512 MB :)
No to po prostu zamów sobie w jakimś sklepie internetowym albo kup na Alegro.
Może i będziesz musiał zapłacić za koszty wysyłki, ale często wzamian dostajesz jakiegoś gratisa, natomiast na Alegro, koszty przesyłki w porównaniu do kupna w zwykłym sklepie zwrócą ci się napewno!
Zgadza sie, ale....wolę przed wydaniem takiej kasy potrzymać trochę w łapkach taki sprzęt. Jest jednak możliwość osobistego odbioru/zakupu sprzętu w niektórych przypadkach na allegro...
Dzięki 8)