Zobacz pełną wersję : Potrzebuje zdjec z Olympusow
Potrzebuje zdjec prosto z waszego aparatu nie poddawanych zadnych obrobka ani kompresji po prostu pliki wprost z aparatu w najwyzszych rozdzielczosciach .
Interesuje mnie 6 roznych zdjec - najlepiej z roznej tematyki.
Beda umieszczone na naszej stronie w dziale 'przykladowe zdjecia'.
Mam juz zdjecia z C-4000, C-8080, C-765, E-1
Prosze o podawanie linkow w tym temacie do zdjec - najlepiej spakowac w zipie i ew. wrzucic na nasze konto ftp:
----------------------------------------
adres serwera: arturo.serv01.net
login: olympus@arturo.serv01.net
haslo: olympus123
------------------------------------------
a do czego mają służyć?
czyżbyś robił jakiś wielki test jakości aparatów? :)),
chętnie coś prześlę z mojego E-20, a czy ftp "przyjmie" zdjęcia o wielkości 15MB?
Tak jak napisalem maja byc do dzialu na nasza strone
Do kazdego aparatu beda przykladowe zdjecia.
Poprosilbym o JPG nie o tiffy :)
A na ftp jest sporo miejsca wiec smialo prosze ladowac tylko utworz katalog ktorego nazwa = model aparatu
nie mogę się zalogować na:
ftp://arturo.serv01.net
pass: olympus123
co jest nie tak?
Wszystko wpozadku..
Uzywasz trybu pasywnego do laczenia sie ?
Wszystko wpozadku..
Uzywasz trybu pasywnego do laczenia sie ?
ano tak, już chyba wiem co trzeba zrobić,
a tym czasem wszystkich życzę Wesołych świąt, zasiadam zaraz do karpia.
(A)rturo,
w który katalog mam wrzucić zdjęcia?
widzę ich kilka (8080, AdaMac,foto_ebooki, globus, jeronimo, jonc, pazurek, test, upload, wrocek, i katalog nadrzędny)??
Potrzebuje zdjec prosto z waszego aparatu (...)
Mam juz zdjecia z C-4000, C-8080, C-765, E-1
Prosze o podawanie linkow w tym temacie do zdjec - najlepiej spakowac w zipie i ew. wrzucic na nasze konto ftp:
----------------------------------------
adres serwera: arturo.serv01.net
haslo: olympus123
------------------------------------------
Więc wrzucam na konto z C-750... może więcej niż kilka :) więc sam musisz dokonać wyboru... będe wdzięczny za informacje... jeśli zostaną wykorzystane.
Pozdrawiam ciepło.
xysiu
Dodałem folder C2100uz. Wrzuciłem narazie tylko dwa zdjęcia bo wiekszość mam niestety już obrobionych. Poszukam na spokojnie to może jeszcze się coś znajdzie. Mogę też dołozyć z C8080 i E1 jeśli będzie potrzeba.
Hallo
C-8080
dla oceny dynamiki zdjec (pelne slonce - pelny cien) i ostrosci (galazki) wrzucilem:
8Mpix: ftp://arturo.serv01.net/8080/a8M-sciete-drzewa.JPG
4Mpix: ftp://arturo.serv01.net/8080/a4M-sciete-drzewa.JPG
Ogolne zdjecia 1600x1200:
ftp://arturo.serv01.net/torcman
Bardzo ladna panorama ze wzgorza malego zamku w Herrenberg kolo Stattgartu w Niemczech (11.710x1.400pix 5MB):
ftp://arturo.serv01.net/torcman/Panorama-Herrenberg-Kuppingen_Objekte_beschrieben.jpg
Dodałem folder C740UZ_Zyggy, wszystkie nie obrabiane (poprostu nie lubię retuszu). Jeśli potrzeba jakiś konkretów (makro, panorama itp) proszę o kontakt na prv: ovo@icenter.pl