Zobacz pełną wersję : Pomożecie mi
Witam jestem nowy na tym forum Mam na imię Janusz mieszkam w Starogardzie Gdańskim od urodzenia jestem niepeunosprawny mam 29 lat i bardzo mnie interesuje fotografia cyfrowa może ktoś z osób obecnie na forum słyszał o wykładach fotograficznych w formie filmów jeśli tak to podam mojego meila Januszzieba80@gmail.com za każdą zdobytą informacje będę bardzo wdzięczny :canonbe2::esystem2::nikonbe::esystem:
czołem janusz. jaki rodzaj fotografii zaczyna cie ineresowac?
w sumie jesli stawiasz taka potrzebe wnioskuje, ze stawiasz pierwsze kroki, zatem chcialbys troche tego troche tego:)
wrzucaj zdjecia do dzialu "do oceny" napewno dostaniesz wskazowki naprowadzajace. pewnie czesto beda podawane w formie bolesnej krytyki, ale tak to juz jest i innej drogi nie ma zeby sie trenowac :) zatem niczym sie nie zrazaj i zaplanuj pare najblizszych latek na nauke fotografii :)
pewnie nie pomoglem bezposrednio w twojej spawie ale uwazam, ze na poczatek wystarczy samo poczytanie o fotografii czy to z ksiazek czy z netu.
Załóż wątek i dawaj zdjęcia do oceny :) Same wykłady foto znajdziesz w dużej ilości na YouTube, oczywiście jesli język angielski nie stanowi problemu. :)
Gdzieś na forum są też chyba odcinki programu który Radek prowadził w TVNTurbo.
Miło Cię widzieć wśród nas :)
K_Puchatek
23.10.09, 18:57
...
Gdzieś na forum są też chyba odcinki programu który Radek prowadził w TVNTurbo...
To tutaj:
https://forum.olympusclub.pl/showpost.php?p=191451&postcount=11
Pozdrawiam
Gdzieś na forum są też chyba odcinki programu który Radek prowadził w TVNTurbo.
Radio Erewan ? :)
Witaj,
Dużo ciekawych rzeczy możesz obejrzeć i poczytać tu. www.szerokikadr.pl
Polecam dział Inspiracje.
Pozdrawiam,
Adrian
kowalikster
23.10.09, 20:24
Radio Erewan ? :)
Tak, to ten sam.