PDA

Zobacz pełną wersję : PhotoFrame2.5 HELP!!



piotr-pl
5.11.04, 22:46
PhotoFrame2.5 zainstalował się prawidłowo i umieścił pliki w katalogu "Plug-Ins" Photoshopa,
ale nic z tego, w PS nic się nie zmieniło, nie mogę odpalić ramek, czy ktoś może mi pomóc? Mam PS 7.0 CE PL

Wojtas
5.11.04, 23:18
W belce narzędziowej powinna pojawić się opcja Extensis a tam PhotoFrame 2.5, przynajmniej u mnie tak jest.

piotr-pl
5.11.04, 23:35
W belce narzędziowej powinna pojawić się opcja Extensis a tam PhotoFrame 2.5, przynajmniej u mnie tak jest.
Właśnie powinno się pojawić zgodnie z manualem, ale się nie pojawiło, a może nie współdziała z wersją PL?

qwerty
6.11.04, 15:12
co znaczy wersja PL? Z tego co sie orientuję jest wersja CE na jakąs tam Europę ;) która zawiera takze jezyk polski... wiec dodawanie do nazwy 7.0 CE jeszcze PL jest zbędne... co innego w przypadku 7.0 (bez CE).

piotr-pl
8.11.04, 18:12
co znaczy wersja PL? Z tego co sie orientuję jest wersja CE na jakąs tam Europę ;) która zawiera takze jezyk polski... wiec dodawanie do nazwy 7.0 CE jeszcze PL jest zbędne... co innego w przypadku 7.0 (bez CE).
Tak jest to wersja CE, a PL sam dodałem aby było wiadomo, że jest to po polsku.
Myślę, że w tym momencie "Qwerty" będziesz mógł mi śmiało dać konkretną odpowiedź.

qwerty
8.11.04, 19:36
Nie denerwuj się :) Chciałem tylko sprostowac bo wiele osob (mam na mysli potencjalnych czytelnikow) nie jest swiadomych co to takiego CE. Konkretną odpowiedź - masz na mysli dot. PhotoFrame? dałbym od razu gdybym miał tego plugina ale dopiero przed go chwilką "otrzymałem" ;) no i zainstalowałem. A więc: widac go dopiero po przeładowaniu kompa w menu Filtr.

piotr-pl
8.11.04, 20:10
u mnie nadal nie widać, czy aby zobaczyć to jest warunkiem koniecznym zarejestrować się na stronie dystrybutora? bo tego nie zrobiłem mimo, że wyskakiwał mi taki komunikat, jeżeli wiesz coś więcej niż ja to proszę o e-maila na: piotr-pl@wp.pl