Zobacz pełną wersję : Chyba jestem dziwny...
Chyba jestem dziwny, na pewno nie skromny, ale przypadkiem zrobiłem to zdjęcie i nie mogę się przestać na nie gapić :)
Nie chciałbym burzyć twej nirwany, ale... dziwny jesteś :-P Obawiam się, że tylko Ty reagujesz tak na to zdjęcie, ale cóż, być może się mylę :wink:
napatrzeć się nie mogę też...
https://forum.olympusclub.pl/imgimported/2009/09/1206695362893bq7-2.gif
źródło (http://i89.photobucket.com/albums/k233/kaczy997/GIF/1206695362893bq7.gif)
bo powiadaja starzy górale ze na plynaca wode, padajacy deszcz, i palacy sie ogien mozna patrzec i patrzec...
ale to nie dotyczy zdjec :P
nieno, nie przykuło mej uwagi :( przykro mi
wroniasty robisz przypadkowe pstryki w b&w ?
Mnie też nie zachwyca to zdjęcie..
diabolique
23.09.09, 06:31
Zarejestrowałeś się na forum rok temu i po roku w końcu zdecydowałeś się napisać pierwszego posta, by pokazać jakiś banalny pstryk?
Dziwny jesteś...
kowalikster
23.09.09, 07:08
A ja tak z innej beczki. Wroniasty masz brodę?
a ja tak z innej beczki. Wroniasty masz brodę?
:) :) :) :) :) :) :)
a ja tak z innej beczki. Wroniasty masz brodę?
:> owned!
Rafał Czarny
23.09.09, 09:55
Mnie też nie podoba się ta fota. Przykro mi. Ale mądrze zrobiłeś pokazując tę fotę. Czasem kubeł zimnej wody na głowę dobrze człowiekowi robi.
Nie jesteś, to my jesteśmy... oj jesteśmy:)
Myślę, że zdjęcie dużo bardziej podobałoby się forumowej braci, gdybyś miał już jakiś dorobek (Galeria z kilkoma wysoko ocenianymi zdjęciami), swoje TWA, brodę i przynajmniej jednego focha na koncie. :D
A wracając do oceny - nie widzę w nim nic szczególnego ale sama też mam takich sporo w dorobku. Często jestem w stanie przewidzieć reakcję ludzkości i w ogóle ich nie publikuję, albo publikuję w niszy ;)
Dziękuję, dziękuję :)
Po pierwsze, nie napisałem, że mi się podoba, tylko że się gapię.
Po drugie - przepraszam, że zarejestrowałem się rok temu, a teraz pokazałem banalną fotkę :)
Przypadkowych pstryków nie robię w b&w, natomiast zdarza mi się w b&w coś przypadkowo pstryknąć. (Przez przypadkowe rozumiem "ciekawe co z tego wyjdzie", a nie "ojej, skurcz palca").
Brody aktualnie nie mam, ale mogę mieć jeśli to podwyższy mój status na forum ;)
kowalikster
23.09.09, 11:50
Wtedy będziesz artystą, jak będziesz miał odpowiednią brodę.
Dziękuję, dziękuję :)
Dasz namiar na swojego dilera? Są upusty?
diabolique
23.09.09, 13:08
Tak ma 99% forum. Wszyscy piszą, że robię lepsze reportaże niż portrety, ale rekordy oglądalności biją jednak dziewczyny... Nie, żeby fotki się forumowiczom podobały, po prostu się gapią... :mrgreen: