PDA

Zobacz pełną wersję : Sesje z modelkami

majorek
14.09.09, 12:50
Witajcie,

dzisiaj podrzucam do oceny kilka zdjęć ze swojego portfolio na maxmodels:
http://www.maxmodels.pl/major.html

zależy mi na ocenie zdjęć z pierwszej strony tego PF, słucham uwag:)

k@czy
14.09.09, 13:21
jak ci zalezy, to je wrzuc tutaj do watku.
poza tym tam tez jakies oceny dostales, wiec czego ci wiecej trzeba?

majorek
14.09.09, 13:31
zależy mi na obiektywnej, krytycznej ocenie tych zdjęć, nie "szósteczkach i komciach", zdjęć jest wiele, chciałbym poddać ocenie wszystkie, a wklejenie do wątku 15 zdjęć będzie niepoprawne

darkelf
14.09.09, 14:00
Wrzucaj po jednym do galerii.

caymer
14.09.09, 14:02
moją opinie możesz przeczytać TUTAJ (http://niepoprawnietakpisacnaforumwiecmaszlinka.pl)

a na poważnie, to wrzuć ze 2-3 fotki, dyskusja się może rozwinie o nich a później następne.

Rennsport
14.09.09, 14:29
Jakoś nie mogę trafić w link ...

maj0nez
14.09.09, 14:50
Nie wiem jak tam wejść do tej galerii a po kliknięciu w link widzę jakiegoś chłopaka. blee.

Mirek54
14.09.09, 15:13
Nie wiem jak tam wejść do tej galerii a po kliknięciu w link widzę jakiegoś chłopaka. blee.

E tam,nie jakis chlopak tylko potencjalne ciacho w apaszce:grin:.Tam gdzies z boku trzeba kliknac i mozna jakies pstryki zobaczyc.Jest tam kilka chyba z konkursu na NK i jak aparat w knajpie na stole lezal.Mozna kontakt znalesc bo podane jest GG.

Daniello
14.09.09, 15:42
Zdjęcia bardzo kiepskie, ale rozumiem ciebie. Ja w obecności takich dziuń (;)) też bym nie mógł zapanować nad kadrem, światłem, ekspozycją oraz przyzwoitym ustawieniu modelek :)

Wiejo
14.09.09, 20:18
Jako próby można powiedzieć, że przecietnie sympatyczne ale bez wielkiego aplauzu. Po przeglądnięciu nie zatrzymałem się dłużej na żadnym. Określiłbym je jako lekko monotonne bez akcentów gry świateł.

Pi0trazy
14.09.09, 21:23
Tylko dwie fotki ze wskazaniem na jedną mnie zaciekawiły.

Dawid
14.09.09, 22:01
Może pomysły na zdjęcie masz, ale brak jakości
Jak bw to czarno białe raczej Przynajmniej ja tak wole :)

irek50
14.09.09, 22:22
Niestety to zwykłe pstryki bez pomysłu i jakości... Jedno jest w miarę udane moim zdaniem (przed firanką chyba przy balkonie) Na innych totalny chaos kompozycyjny...--pozdrawiam

innovate
15.09.09, 09:46
Zdjęcia bardzo kiepskie, ale rozumiem ciebie. Ja w obecności takich dziuń (;)) też bym nie mógł zapanować nad kadrem, światłem, ekspozycją oraz przyzwoitym ustawieniu modelek :)

hehe, do Tego postu tylko były narzekania na link.
Po nim zaczęły się oceny zdjęć... dobre.... ;-)

Mariusz.

grizz
15.09.09, 09:59
Tak ogólnie o wszystkich: pstryki... nie zachwyca nic.

majorek
15.09.09, 14:06
ok, mój błąd z umieszczeniem odnośnika, zamiast zdjęć
wieczorem w nowym wątku zamieszczę inne prace, za obecne opinie dzięki
to co widać to obecnie mój szczyt zdolności, jaki osiągnąłem po pierwszy miesiącu pracy z dziewczynami