PDA

Zobacz pełną wersję : Art Filteer Grainy Film i moja zabawa z nim...

Ruff
7.09.09, 01:16
Nigdy nic tutaj nie umieszczałem do oceny, ale, że ostatnio jakoś tak mi się nudziło i postanowiłem spróbować "odrobić" prace domową "Szerokiego kadru" to zrobiłem kilka zdjęć, które totalnie nie są w zakresie moich zainteresowań. W dodatku (żeby troszkę ukryć swoja brzydotę :D) postanowiłem pójść w B&W i zagrać światłem troszkę (zawsze lubiłem zdjęcia/grafiki w którym pół twarzy było zarysowane światłem a reszta ginęła w mroku). A skoro E-30 ma już ten Art filter Grainy Film to to była świetna okazja, żeby spróbować go użyć. No i voila!
Tematem "zadania domowego" był autoportret możliwie jak najbardziej ekspresyjny z miną jakiej nie przystoi nam prezentować publicznie :)
(to tak, żebyście wiedzieli dlaczego na niektórych mam taki głupi wyraz twarzy). Oceńcie zatem efekty i pomóżcie wybrać które mam wysłać :)

Ruff
7.09.09, 01:21
Heh, pierwszy raz wstawiam tu fotki i nie wiedziałem, że można tylko 15 załączników. No i nie wiem jak je ponumerować :/
Jeśli moderacja mogła by jakoś pomóc to poproszę.
Mam nadzieje, że nie naboriłem nic taka ilością a jeśli tak to proszę o usunięcie i przepraszam za kłopot.

k@czy
7.09.09, 02:24
wole twoje samochody chyba.....
ale jak zawezisz wybor do 3, to obiecuje, ze cos wybiore :)

diabolique
7.09.09, 06:13
Foty najłatwiej ponumerować zmieniając odpowiednio nazwy plików (zdjęcie które ma być pierwsze nazywasz "1", kolejne "2" itd.) :wink:

Mirek54
7.09.09, 08:51
Ankieta jest tendencyjna.Brak opcji-zadnego nie wysylac.

Ruff
7.09.09, 13:06
Przepraszam Cię Mirku za tendencyjność ankiety. Następnym razem postaram się sprostać Twoim niezwykle wysokim wymaganiom i umieszczę specjalnie dla Ciebie taki podpunkt również. Przepraszam Cię też, że nie ma w tym zestawie kwiatków, ale niestety temat zadania był inny.

diabolique
7.09.09, 13:26
A jaki był temat zadania?

Ruff
7.09.09, 13:31
A jaki był temat zadania?

Napisałem to w pierwszym poscie :)

Tematem "zadania domowego" był autoportret możliwie jak najbardziej ekspresyjny z miną jakiej nie przystoi nam prezentować publicznie :)
(to tak, żebyście wiedzieli dlaczego na niektórych mam taki głupi wyraz twarzy).

Mirek54
7.09.09, 13:33
Przepraszam Cię Mirku za tendencyjność ankiety. Następnym razem postaram się sprostać Twoim niezwykle wysokim wymaganiom i umieszczę specjalnie dla Ciebie taki podpunkt również. Przepraszam Cię też, że nie ma w tym zestawie kwiatków, ale niestety temat zadania był inny.

Alez prosze:grin:.A jaki??:wink:

epicure
7.09.09, 13:33
Przesadziłeś z ilością. Mogłeś wybrać kilka najlepszych, a nie aż 23. Teraz jak doszedłem do ostatniego, to już nie pamiętam, jakie było pierwsze - tym bardziej, że wszystkie są niemal takie same.

diabolique
7.09.09, 13:37
Napisałem to w pierwszym poscie :)

A sorry, pobieżnie przeczytałem i nie zauważyłem.
Wyślij jakiekolwiek.

Ruff
7.09.09, 13:38
Przesadziłeś z ilością. Mogłeś wybrać kilka najlepszych, a nie aż 23. Teraz jak doszedłem do ostatniego, to już nie pamiętam, jakie było pierwsze - tym bardziej, że wszystkie są niemal takie same.

No tu Mea Culpa. Faktycznie mogłem to jeszcze okroić. Jak je miałem pootwierane wszystkie naraz to wydawało się ich mniej jakoś, a jak są tak jedno pod drugim to faktycznie coś dużo tego i źle się to ogląda. Jak będę miał czas dziś wieczór to spróbuje okroić jeszcze tą selekcję. Może wtedy i k@czy skusi się coś wybrać ;) :D