Zobacz pełną wersję : Pokaz przedpremierowy - makro
RadioErewan
3.09.09, 13:37
http://www.fototv.pl/wideo/wywiady/marek-wyszomirski-macro.html
Jak by kogoś interesowała postać Marka Wyszomirskiego i jego metody.
Niestety, do niedzieli materiał będzie dostępny tylko po zalogowaniu.
Pozdrawiam
W tle GG działa :wink::grin:
Niby "niestety" dostępny tylko po zalogowaniu, ale post, gdzie udostępniłem stworzone do tego celu dane do zalogowania, żeby każdy mógł przeczytać nie rejestrując się niepotrzebnie, został usunięty. :roll:
Przypominam, żę to były dane stworzone specjalnie w tym celu, miałem prawo je udostępnić, bo był to mój login i hasło.
Niby "niestety" dostępny tylko po zalogowaniu, ale post, gdzie udostępniłem stworzone do tego celu dane do zalogowania, żeby każdy mógł przeczytać nie rejestrując się niepotrzebnie, został usunięty. :roll:
Nie niepotrzebnie tylko z jakiś przyczyn jest dostepny po zalogowaniu. Nie wiem czy sprawa dotyczy praw autorskich, umowy miedzy kimś a kimś czy czegokolwiek innego ale tworzenie jednego konta i udostępnanie go tutaj jest czyms na co musze zareagować.
podobnie jak podawanie linków do kradzionych książek czy haseł do nielegalnych programów.
Ja obejrzałem. Materiał interesujący, choćby przez to, że pokazuje jak przy skromnych środkach można uzyskać świetne efekty. Zowu kazało się, iż najważniejsze funkcje aparatu mieszcza się między naszymi uszami.
Mała uwaga, muzyka. Wywal ją lub ustaw znacznie ciszej, bo mocno przeszkadza i chwilami czyni złowa p. Wyszomirskiego niezrozumiałymi. MBSZ lepsze byłoby tło z dźwięków naturalnego tła i ciszej.
Pozdrawiam.
dobas, tworzenie tam konta jest dostępne dla wszystkich, czyli materiał ten nie jest nijak zabezpieczony. Dlatego uważam, że podanie danych jednego konta byłoby ułatwieniem, które nikogo by nie skrzywdziło. Ale jak widać jesteś nadgorliwcem. :)
Tak, muzyka jest ogłuszająca.
Mała uwaga, muzyka. Wywal ją lub ustaw znacznie ciszej, bo mocno przeszkadza i chwilami czyni złowa p. Wyszomirskiego niezrozumiałymi. MBSZ lepsze byłoby tło z dźwięków naturalnego tła i ciszej.
Pozdrawiam.
Mi również muzyka troche przeszkadzała.
Filmik interesujący.
Bardzo dobry materiał. Obejrzałem z wielką przyjemnością.
Dzięki za link, a przede wszystkim za pomysł i realizację.
Pozdrawiam
RadioErewan
3.09.09, 23:42
dobas, tworzenie tam konta jest dostępne dla wszystkich, czyli materiał ten nie jest nijak zabezpieczony. Dlatego uważam, że podanie danych jednego konta byłoby ułatwieniem, które nikogo by nie skrzywdziło. Ale jak widać jesteś nadgorliwcem. :)
Na moje potrzeby zabezpieczenie logowaniem było wystarczające. Otrzymałem na PW uwagi, które muszę sobie przemyśleć i za które bardzo dziękuję.
Jak Ci się nie podoba, nie ma obowiązku zakładania konta, będziesz miał okazję popatrzeć, kiedy materiał będzie dostępny publicznie, całkiem niedługo.
Pozdrawiam
a ja nie zdążyłem obejrzeć. W każdej przeglądarce mam komunikat, że
"Nie masz uprawnień, by zobaczyć tę część witryny."
i że nie mam playera. Tu nie wierze bo świeżo aktualizowałem flashplayera w FF
Z kolei jak patrzyłem koło 14 to widziałem poczatek filmu z żukiem na ekranie - ale odłożyłem ogladanie na wieczór i już nie mogę uruchomic.
Obejrzałem – i czuję ogromny niedosyt. Bardzo dobre wskazówki techniczne. Szkoda tylko, że tak mało czasu poświęciliście zdjęciom wykonywanym lustrzankami – chociaż technika wykonania będzie w zasadzie taka sama jak przy kompakcie.
Generalnie bardzo fajny materiał, tylko trochę wyciszyć podkład muzyczny – momentami zagłusza wypowiedzi.
RadioErewan
4.09.09, 16:58
Obejrzałem – i czuję ogromny niedosyt. Bardzo dobre wskazówki techniczne. Szkoda tylko, że tak mało czasu poświęciliście zdjęciom wykonywanym lustrzankami – chociaż technika wykonania będzie w zasadzie taka sama jak przy kompakcie.
A to musimy się wybrać do Arka Stopy, tylko on mieszka na samym końcu cywilizacji.
Pozdrawiam
jak się domyślam ta strona to Twoje dzieło?
Filmik super trochę sztywno ale ogólnie miło.
Pozdrawiam
Karol
Bardzo ciekawy wywiad:)
Super sprawa:)
pozdrawiam