Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pomoc olympus c=765

utiwawa
19.10.04, 15:32
Kupilem sobie c-765... :-) ale tak to szczesliwy nie jestem... niepokoji mnie luz na obiektywie... strasznie mala bateria... no i na dodatek karta w zestawie 16... nie chce dzialac z panorama. haha nie wspomnie o orginalnej 256... macie z panorama to samo??? jak to rozwiazac bez wizyty w serwisie...... a macie moze luzy na obiektywie??

No-shadow Kick
19.10.04, 16:47
Tak luz na obiektywie jest, tak jest chyba w każdym aparacie z dużym zakresem ogniskowych.
Rozumiem, że karta jest Olympusa, czemu nie działa panorama z nią to nie wiem, bo powinna na 100%.
Może po prostu chcesz robić panoramę nie w tym trybie fotografowania co powinieneś?

Pozdrawiam

utiwawa
19.10.04, 18:57
Mozliwe... bo instrukcjia po polsku jest strasznie okrojona.... Hmm jakas podpowiedz z waszej strony :-)....

No-shadow Kick
19.10.04, 19:39
Dokładniej f. panoramy działa tylko w trybach tematycznych oraz P.
Czyli jest niedostępna w trybach AUTO, A/S/M. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Pozdrawiam

utiwawa
19.10.04, 20:54
dziala...... hmm widzial ktos kumulator wiekszy niz 1200 do niego??

MALY-DZIDZIUS
26.10.04, 23:13
witam.z tego co wiem wiekszych akumulatorkow nie ma,choc slyszalem ze sie pjawily wiekszej pojemnosci ale niestety sa problemy z ich wlozeniem do aparatu :P .radze dokupic sobie drugi na zmiane,nie musi byc oryginalny bo za cene oryginalu kupisz przynajmniej 3 podrobki.ja juz od pol roku smigam na 3 podróbkach i wedlug mnie dzialakja lepiej jak oryginały :!: powodzenia 8)