PDA

Zobacz pełną wersję : OLYMPUS Space-Kosmiczny zestaw- nagrody

Kaz de Wro
14.07.09, 18:51
Projekt Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009 – Masz szansę zdobyć unikalny, oferowany w ściśle limitowanej edycji „Kosmiczny zestaw” Olympus ! Tylko dla użytkowników E-System!

„Kosmiczny zestaw” Olympus – dostępny jedynie w ściśle limitowanej edycji, która nie jest przeznaczona do sprzedaży – składa się z dwóch przezroczystych zakrywek obiektywu (ø 67 oraz 72mm) i paska do aparatu w kolorze ekologicznej zieleni. Zestaw został wprowadzony z okazji Kosmicznego Projektu Olympus, w ramach którego astronauta Dr Koichi Wakata zabrał ze sobą do międzynarodowej orbitalnej stacji kosmicznej lustrzankę E-3 z obiektywami ZUIKO DIGITAL, by wykonać fascynujące zdjęcia Ziemi.

Biorąc udział w promocji i rejestrując swój nowy produkt E-System zyskujesz szansę wygrania unikalnego, oferowanego w ściśle limitowanej edycji kolekcjonerskich akcesoriów przygotowanych z okazji 90-tej rocznicy Olympus – zestawu „Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009”

Kliknij tutaj, aby zarejestrować się i wziąć udział w promocji „Kosmicznego zestawu” Olympus

Warunki promocji

Promocja: „Kosmiczny zestaw” Olympus będzie trwała od 20.05. 2009 do 31.07. 2009. Wyłącznie posiadacze jednego z poniższych aparatów fotograficznych Olympus E-System bądź obiektywów E- System są uprawnieni, by wziąć udział w promocji.

*aparaty fotograficzne E-System:
E-3
E-30

*obiektywy E-System:
ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD
ZUIKO DIGITAL 11-22 mm 1:2.8-3.5

Informujemy, że klienci mogą zarejestrować tylko jeden produkt. Możliwe jest zarejestrowanie wyłącznie nowych produktów.
Klient bierze udział w promocji rejestrując uwzględniany w promocji produkt Olympus E- System pod następującym adresem internetowym:
http://www.olympus-consumer.com/pl/promotions/space2009.popup

Wszyscy uczestnicy promocji wezmą udział w losowaniu następującej nagrody:

„Kosmicznego zestawu” Olympus
zawiera on unikalny przygotowany z okazji 90-lecia Olympus pasek do aparatu, dwie zakrywki obiektywu (67 & 72mm) oraz kartę pamiątkową „Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009” logo Projektu Kosmicznego.

Szczęśliwi zwycięzcy zostaną poinformowani emailem w połowie lipca 2009. Nie są oferowane nagrody alternatywne. Przystępując do promocji: „Kosmiczny zestaw” Olympus, uczestnicy potwierdzają, ze zapoznali się z naszą polityką Ochrony prywatności.

Niniejsza promocja prowadzona jest przez Olympus i jest przeznaczona dla wszystkich osób w wieku od lat 18, które zdecydują się przysłać zgłoszenia.

W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Olympus. Wyłączone jest podejmowanie działań prawnych.

Więcej na:
http://www2.olympus.pl/consumer/208_21634.htm?olycmp=955821

k@czy
15.07.09, 03:14
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?p=316947&highlight=Kosmiczny+zestaw#post316947

lokin
15.07.09, 10:04
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?p=316947&highlight=Kosmiczny+zestaw#post316947

...ale u Ciebie jest stara data konkursu jak dobrze widzę.

kapir
22.09.09, 17:42
:) - Dziś pocztą przyszła mała przesyłeczka - nie wiedziałem co to? Po otwarciu okazało się, że stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kosmicznych dekielków i paska :D

Gundi
22.09.09, 18:05
:) - Dziś pocztą przyszła mała przesyłeczka - nie wiedziałem co to? Po otwarciu okazało się, że stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kosmicznych dekielków i paska :D

pochwal się zrób zdjęcia jak to wygląda:D

gratulacje!

caymer
22.09.09, 18:14
też dzisiaj dostałem, to jakaś zmasowana akcja chyba :D

lokin
22.09.09, 18:31
też dzisiaj dostałem, to jakaś zmasowana akcja chyba :D

jak w banku!
ja też dostałem :D
teraz tylko kupić sejf, schować... i za 100 lat bedzie mozna (wnuki będą mogły) sprzedać, a za równowartość kupić najnowszą puchę olka ;) ,albo dwie

kapir
22.09.09, 18:36
jak w banku!
ja też dostałem :D
teraz tylko kupić sejf, schować... i za 100 lat bedzie mozna (wnuki będą mogły) sprzedać, a za równowartość kupić najnowszą puchę olka ;) ,albo dwie

Też mam dylemat co z zestawem zrobić. Kusi mnie, aby pasek podpiąć do mojej OM1n, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy nie sprzedać teraz, lub na 100 rocznicę Olympusa :)

niwi
22.09.09, 19:52
też to dostałem

gibberpl
22.09.09, 19:57
Zaskoczeni ? Ktos z Was nie zamawial (nie bral udzialu w konkursie) i dostal ?

caymer
22.09.09, 20:00
to nie miało być gwarantowane, więc w pierwszej chwili zaskoczenie, wylosowali mnie :D
Teraz jak patrze to tych e-3 może aż tyle się nie sprzedało więc mają zapas i każdy dostaje :D

gibberpl
22.09.09, 20:06
Tak sie pytam, bo czekam na jedna paczke i mam nadzieje, ze to nie bedzie to.

Daniello
22.09.09, 21:22
Zazdraszczam :E

rol6
22.09.09, 21:36
Swoją drogą to organizacynie nieźle dopracowane, że wszyscy otrzymali przesyłkę dzisiaj.
Wcześniej miał być co prawda mail z informacją o "wygranej".
Ja żadnego maila nie dostałem, a przesyłka do mnie dotarła. :grin:

Miła niespodzianka :esystem2:

skow
22.09.09, 23:03
Teraz jak patrze to tych e-3 może aż tyle się nie sprzedało więc mają zapas i każdy dostaje :D

Ja dostałem za ZD50-200.

Faktycznie niespodzianka bo o tym już człowiek dawno zapomniał, że wypełniał jakiś formularz.

Sebu$
23.09.09, 09:26
też dostałem :mrgreen:

faktycznie człowiek o tym zapomniał, a tu zmasowany atak kurierów poczty na użytkowników :esystem:

podziękowania dla Kaz de Wro :wink:

.

hades
23.09.09, 12:54
To ja chyba też dostałem. Przyszło awizo na "jakąś" przesyłkę. Nie chciało mi się jednak pójść sprawdzić. Dziś sprawdzę czy to ta spodziewana niespodzianka.