Zobacz pełną wersję : Zdjęcia panoramiczne
Witam wszystkich ,mam pytanie odnośnie zdjęc panoramicznych doczego służą te dwie strzalki czy one cos regulują.Po włączeniu funkcji panoramy niema wskaznika ostrosci tego zielonego kułeczka i niewiadomo czy ostrość została złapana,czy ktoś sie bawił jusz tą funkcja i może mi pomuc odnośnie moich pytań ,bo instrukcja jest do de zgury dzięki.Mam jeszcze pytanie odnośnie karty czy ma to jakies znaczenie odnośnie żywotnosci karty ,czy trzeba ją zapełniać do końca zdjeciami ,czy można czesto kasowac naprzykład po paru zrobionych zdjęciach,jeszcze raz dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam.
Oczywiscie chodzi o olympusa C765 ultra zoom zapomniałem otym wspomnieć.
Te strzaleczki okreslaja kierunkek robienia panoramy (do wyboru lewo/prawo/gora/dol). Jest to pomocne przy uzyciu programu CamediaMaster do laczenia zdjec.
Karta moze byc uzywana w sposob dowolny - mozesz robic jedno foto a nie musisz zapelniac zalej karty.
Witam wszystkich mam jeszcze kilka pytan odnosnie zdjęc panoramicznych po wlaczeniu tej funkcji w jakim trybie fotografowania robić takie zdjęcia ,i czy to normalne że podczas fotografowania niema wskaznika ostrosci tego zielonego kułeczka i lampa sie nie włancza bardzo prosze o odpowiedz.
Aleksander
17.10.04, 22:04
??