PDA

Zobacz pełną wersję : Dobry futerał na c4000z???

marecki
13.10.04, 20:00
Witam.
Czy ma ktoś może coś takiego jak w temacie + przykręcona tulejka. Nie chcę za każdym razem jej przykręcać więc szukam czegoś co by pasowało i za bardzo nie mogę znalesc. Jak ktoś ma coś takiego to proszę o jakieś namiary. Nie muszę dodawać że zależy mi na jak najniższej cenie :)

Nowart
13.10.04, 20:11
To zależy co chcesz jeszcze do niego zapakować. Polecam futerał firmy Vanguard model Bali 14Z (jednak starszy model z codury - nowszy jest chyba ze skóry i nie wiem jaka jest cena) dostępny w sieci Media Markt za ok 80zl. Jest solidny, zmieści dodatkowy komplet baterii, karty i jakiś filterek. Za tę cenę nie znalazłem nic ciekawszego.

marecki
13.10.04, 21:01
Dzięki wielkie, o taką radę mi chodziło. Mam jeszcze dodatkowy komplet baterii i ladowarke.
Pozdrawiam.

kondi
13.10.04, 23:52
To ja tez chce pomoc w wyborze ;-) Kuknij ->

http://www.forum.olympus.hat.pl/viewtopic.php?p=10030&highlight=#10030

qwerty
14.10.04, 07:07
mam ponoc najmniejszą mozliwą torbę :)))))))) takie było zdanie sprzedawcy ;) w zwiazku z tym aparat z tulejką wkładam bokiem ale jest miejsce na dodatkowy filtr (wewnątrz torby) oraz aku, karty (naszywka na zewnatrz)... Unimat International się toto wabi ;) gruby materiał powinien niezle chronic :) ceny nie pamietam ale na pewno ponizej 100 PLN...

marecki
14.10.04, 08:41
Dzieki wielkie.