PDA

Zobacz pełną wersję : Makro

plesniak
19.05.09, 13:33
Przedstawiam pierwszą próbę z makro z odległości 1 cm. Wiem, że liść nie najpiękniejszy i że trochę prześwietlona kropla. Dziękuję za uwagi, aparat 590UZ.

K_Puchatek
19.05.09, 22:35
Fotkę już sam oceniłeś...:wink: Dodałbym jeszcze tylko białe plamy (przepały) w tle - za liściem...
Pozdrawiam...

vitoos
19.05.09, 23:06
Jak na początek, jest nienajgorzej :) Pozdrawiam.

Smerf Maruda
19.05.09, 23:10
Dziękuję za uwagi, aparat 590UZ.

Fotka jest słaba, bo jest nudna i słaba.

:-)

Mówiąc poważnie - czy jeśli kupię sobie kompakta z makro, nachylę się nad liście i walnę taką fotę, to też będę ją mógł opublikować? Będę. Pytanie: po co :-)

kowalikster
20.05.09, 09:47
Najlepiej zakazać wrzucać nudne i słabe foty. Niech tylko idealne będą :evil:
A mi się wydawało że po to jest dział dla początkujących.

helmuth
20.05.09, 12:21
A mi się wydawało że po to jest dział dla początkujących.Zgoda ale kiedy jak nie na początku wyrobić nawyk samokrytyki? Takie komentarze właśnie temu służą :) Rok temu wklejałem takie same kropelki :mrgreen: Nie dlatego, że wydawały mi się dobre ale dlatego, że JA je zrobiłem ;) To mija, im więcej takich komentarzy, tym szybciej :D

przemoa
20.05.09, 12:31
tak jak mówisz helmut teraz długo sie zastanawiam nad zdjęciem zanim je wstawię, a to dzięki ostrej krytyce na samym początku.

helmuth
20.05.09, 12:40
To znaczy, że krytyka odniosła pożądany skutek :grin:

plesniak
20.05.09, 13:46
Ja się nie obrażam za krytykę, umieszczając tu zdjęcie nie zrobiłem tego po to żeby byc chwalonym, sam wiem że to zdjęcie nie jest dobre. Ale z kropelkami na razie dam sobie siana :)

helmuth
20.05.09, 14:36
Poszukaj w naszej galerii. Kropelki znajdziesz np u helenae (https://galeria.olympusclub.pl/thumbnails.php?album=2235). Jak będziesz miał coś podobnego- pokaż :mrgreen: